Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David de Gea este pregătit să plece de la Manchester United! Îl aşteaptă o ofertă monstruoasă

David de Gea este pregătit să plece de la Manchester United! Îl aşteaptă o ofertă monstruoasă

Manchester United

Comentarii

David de Gea este la un pas să o părăsească pe Manchester United şi să accept o ofertă uriaşă de un mare club al Europei. Internaţionalului spaniol îi va expira contractul la finalul sezonului viitor.

Odată cu venirea lui Ole Gunnar Solksjaer, de Gea este mulţumit cu forma sportivă a clubului la care evoluează, dar problemele titularului din poarta Spaniei sunt de ordin financiar. El vrea o majorare a salariului, mai exact cere o leafă de aproape 20 de milioane de euro pe an, potrivit portalului britanic Metro. 

De această cerinţă, poate exagerată, a lui de Gea vrea să profite PSG, care îl poate face pe spaniol cel mai bine plătit din istorie. Campioana Franţei îi poate satisface toate dorinţele financiare jucătorului în vârstă de 28 de ani şi, potrivit The Sun, a pregătit o ofertă în jurul sumei de 70 de milioane de euro pentru Manchester United. 

Cum clubul nu vrea să îl piardă gratis în următorul sezon, pot ajunge la compromisul de a îl vinde, în cazul în care nu se vor înţelege pentru un nou contract. 

Afla mai multe despre: david de geamanchester unitedpsg 

viewscnt
Articole similare