Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Miculescu a aşteptat toată ziua meciul cu Rapid: ”Nu mai aveam răbdare”

David Miculescu a aşteptat toată ziua meciul cu Rapid: ”Nu mai aveam răbdare”

UTA

Comentarii

Formaţia FC Rapid a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

David Miculescu a aşteptat toată ziua meciul cu Rapid: ”De abia aşteptam ora 8 să înceapă”

David Miculescu, jucătorul echipei UTA Arad, a mărturisit că a aşteptat toată ziua meciul cu Rapid. 

"Suntem foarte dezamăgiţi pentru că am condus şi am avut şi un om în plus. Da, am avut şi acel şut, care am crezut că e gol. Mi-a scos-o pe de sub bară, nu am ce să fac. Vă daţi seama că voiam să câştigăm, asta este.

Credem la play-off, dar trebuie să fim şi realişti. Dacă avem atâtea ocazii şi nu marcăm...O atmosferă superbă, de abia aşteptam meciul, de abia aşteptam ora 8 să înceapă. Nu mai aveam răbdare", a spus David Miculescu după meciul de pe Arena Naţională.

Rapidiştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 39, când a fost eliminat Morais.

Penaltiul executat de Ubbink a fost apărat iniţial de Moldovan, însă lovitura a fost repetată deoarece portarul ieşise prea mult în faţă. Înainte de executare, jocul a fost întrerupt aproximativ două minute pentru că fanii au aruncat cu petarde.

FC Rapid ocupă locul 7 în clasament, cu 33 de puncte, în timp ce UTA Arad este pe 10, cu 28 de puncte. Lider este CFR Cluj, care are 58 de puncte.

Afla mai multe despre: david miculescurapiduta 

viewscnt
Articole similare