Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Miculescu îşi contrazice părintele: "Sunt deschis la orice ofertă. Nu e adevărat ce a spus tatăl meu!"

David Miculescu îşi contrazice părintele: "Sunt deschis la orice ofertă. Nu e adevărat ce a spus tatăl meu!"

UTA

Comentarii

David Miculescu (20 de ani) şi-a contrazis tatăl, după FCU Craiova 1948 - UTA 1-1, în Bănie. Jucătorul UTA-ei a spus că e deschis la orice ofertă care va sosi pe numele său, deşi tatăl său anunţase că, în România, David Miculescu va jucat doar la formaţia din Arad.

David Miculescu îşi contrazice părintele: "Sunt deschis la orice ofertă. Nu e adevărat ce a spus tatăl meu!"

Deşi tatăl său a anunţat că, în România, David Miculescu va jucad doar la UTA şi va aştepta să facă pasul în străinătate, fotbalistul a luat cuvântul - după FCU Craiova 1948 - UTA 1-1 - şi l-a contrazis pe acesta. Jucătorul a declarat că este interesat de orice ofertă sosită pe numele său, chiar şi din Liga 1.

FCSB şi U Craiova îl au pe listă pe David Miculescu, dar fotbalistul crescut la Arad a fost înştiinţat de către club că are o ofertă din străinătate. "Am primit şi o notificare de la conducerea clubului că am o ofertă din străinătate. Am văzut şi eu în ziare că tatăl meu a spus că în ţară nu voi merge niciunde, nu este adevărat deloc. Am şi vorbit cu el şi sunt deschis la orice ofertă", a spus David Miculescu, la flash-interviu.

Despre meci, David Miculescu s-a bucurat că echipa sa a reuşit să scoată un punct pe final în Bănie, cu FCU Craiova 1948: "Pentru ultima fază în care am reuşit să scoatem un punct suntem mulţumiţi, dar noi nu ne-am propus acest rezultat", a declarat Miculescu.

FCU Craiova 1948 - UTA 1-1, în Liga 1

FCU Craiova 1948 a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care oaspeţii au egalat după minutul 90.

Au înscris Compagno ’56 pentru craioveni şi Ongaro ‘90+1 pentru UTA.

FCU Craiova 1948: R. Popa – Negru (Paramatti ’71), Kovacic, Diallo, Buşu – Baeten, Asamoah (Marquet ’71), Van Durmen – Bauza (Sidibe ’88) – Compagno, Bălan. Antrenor: Nicolo Napoli

UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic, Baravykas, Benga, Medimorec – Batha (Laukzemis ’87), Isac (Mercioiu ’71) – Ubbink, Miculescu (Ongaro ’64), Otele (Vorobjovas ’72) – Dangubic. Antrenor: Ionuţ Badea

Cartonaşe galbene: Busu ’39, Van Durmen ’63, Bauza ’88 / Batha ’73, Benga ‘90+3

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Ferencz Tunyogi, Marius Cristian Marchidanu – Andrei Moroiţă

Observatori: Ion Căţoi, Adrian Comanescu

Afla mai multe despre: david miculescuutaoferte 

viewscnt
Articole similare