Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici, decis după ce a câştigat o nouă medalie la CE de nataţie pentru juniori: ”Mai am câteva obiective!”

David Popovici, decis după ce a câştigat o nouă medalie la CE de nataţie pentru juniori: ”Mai am câteva obiective!”

Alte sporturi

Comentarii

David Popovici a obţinut, duminică, medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului European de nataţie pentru juniori, la Otopeni.

Sportivul român a încheiat proba cu timpul 47.69. Pe locul doi s-a clasat britanicul Jacob Whittle (48.65), iar pe locul trei a terminat cipriotul Nikolas Antoniou (49.67).

Popovici a mai câştigat la Otopeni aurul la 50 m liber, la 200 m liber şi la ştafetă 4x100 m liber, dar şi argintul la ştafetă combinată 4x100 m liber.

Pentru România au mai obţinut medalii Vlad Stancu – aur la 1500 m liber şi argint la 800 m liber şi Bianca Costea – argint la 50 m liber.

La finalul cursei, el a oferit o primă reacţie şi a spus că mai are anumite obiective de îndeplinit. 

”Mai am câteva obiective!”

”A durut destul de tare. Mă bucur că s-a terminat atât de frumos. Mă bucur că am colaborat ca o echipă. Cel mai frumos moment au fost ştafetele. Este foarte multă muncă, răbdare, nutriţie, somn. Trebuie să fim răbdători. Va trebui să vorbesc cu antrenorul până voi intra din nou în bazin. Mă voi pregăti intens pentru Europenele de la Roma. Va trebui să mă refac ca să-mi adaug câteva obiective.

Mi-am îndeplinit două: să devin cel mai bun din lume şi să inspir cât mai multă lume. Mai există câteva. Trebuie să o iau încet şi să nu mă las copleşit de acest val de atenţie. Sper să reuşesc să fac performanţă la Jocurile Olimpice. Văd în jurul meu că sunt iubit. Îmi place să le vad reacţiile.

E ceva scris şi mă bucur că pentru ei înseamnă ceva puternic. Urmăriţi sportul, orice sport în continuare, în special nataţia şi aveţi grijă să susţineţi tinerele talente. Orice experienţă mă va ajuta în viitor. Din fiecare probă am învăţat ceva!”, a declarat David Popovici.

Afla mai multe despre: popovici-înot-otopeni 

viewscnt
Articole similare