adplus-dvertising
You are here:

David Popovici, mesaj motivaţional după ce a depăşit recordul mondial

David Popovici, mesaj motivaţional după ce a depăşit recordul mondial

Alte sporturi

Comentarii

David Popovici, care a câştigat sâmbătă titlul european la 100 m liber, la nataţie, doborând şi recordul mondial, a postat un mesaj motivaţional în social media după această performanţă.

David Popovici, mesaj motivaţional după performanţa de la Roma

“100m liber - 46.86 WR”

"Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming."

"Succesul vine din faptul că ştii că ai făcut tot ce ai putut pentru a deveni cel mai bun eşti capabil să devii” este un citat atribuit unui fost antrenor american de baschet, John Robert Wooden, care a decedat în 2010.

Fenomenul David Popovici a stabilit un nou record mondial. Românul, campion european la 100 de metri liber

Sportivul David Popovici a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatul European de nataţie pentru seniori, la Roma. El a stabilit noul record mondial al probei.

Popovici a încheiat proba cu timpul 46.86, cel mai bun reuşit vreodată de un înotător din lume. Este un record mondial, record european, record mondial de juniori, record european de juniori şi record al competiţiei.

Precedentul record mondial, de 46.91, îi aparţinea brazilianului Cesar Cielo.

Pe locul doi s-a clasat Kristof Milak (Ungaria), cu timpul 47.47, iar pe trei a terminat  italianul Alessandro Miressi, cu timpul 47.63.

Sportivul român a ajuns în finală după ce în semifinale a reuşit timpul 46,98, care reprezenta recordul european de seniori, record al competiţiei, record european şi record mondial de juniori.

David Popovici va mai concura la Roma la 200 m liber, 400 m liber şi ştafetă 4x100 m liber.

Popovici mai are în palmares nouă medalii obţinute la CE de juniori în 2021 şi 2022 (şapte de aur), un aur continental obţinut în 2021 în bazin scurt şi două titluri mondiale obţinute în acest an la Budapesta (100 m liber şi 200 m liber).

viewscnt
Articole similare