You are here:

David Popovici, premiat de Nadia Comăneci pe vremea când era copil! Imagine de colecţie din copilăria campionului olimpic

David Popovici, premiat de Nadia Comăneci pe vremea când era copil! Imagine de colecţie din copilăria campionului olimpic

Jocurile olimpice

Comentarii

David Popovici este campion olimpic la proba de 200 de metri liber după o performanţă extraordinară la Jocurile Olimpice de la Paris.

David Popovici, premiat de Nadia Comăneci în copilărie

Acum foarte mulţi ani, când David Popovici era un copil ambiţios şi talentat care visa la aurul olimpic, Nadia Comăneci l-a premiat pentru un concurs organizat de Ion Ţiriac la Stejarii, el arătând încă de atunci că are un potenţial uriaş.

„Sigur că-mi aduc aminte de poză. David era foarte mic. Era o competiţie organizată de domnul Ţiriac la Stejarii. Iată că au trecut anii şi mă bucur că medalia oferită de mine atunci s-a transformat într-o medalie olimpică de aur.

Este doar munca lui, doar meritul lui. Mă bucur foarte mult pentru ceea ce a reuşit acest sportiv fantastic”, a declarat Nadia Comăneci, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Material scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: david popovicijocurile olimpiceparis 

viewscnt
Articole similare