Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DC United i-a ales înlocuitorul lui Wayne Rooney! Aduce un fotbalist de 70 de milioane de euro din Premier League

DC United i-a ales înlocuitorul lui Wayne Rooney! Aduce un fotbalist de 70 de milioane de euro din Premier League
Comentarii

Şefii de la DC United nu au stat mult timp pe gânduri după ce Wayne Rooney a semnat un contract cu Derby County. Americanii vor să aducă un fotbalist de 70 de milioane de euro din Premier League.

Wayne Rooney revine în Anglia de la începutul anului viitor şi va îndeplini funcţia de antrenor-jucător la Derby County, formaţie din Champions. Mai multe detalii AICI. Astfel, clubul din capitala Statelor Unite ale Americii sunt nevoiţi să aducă un nou star la Washington. 

Oficialii clubului s-au reprofilat rapid şi vor începe cât de repede se poate negocierile cu un alt star din Premier League. Un jurnalist de la Washington Post susţine că unul dintre oamenii din anturajul lui Mesut Ozil va ajunge în America săptămână viitoare pentru a negocia transferul fotbalistului la DC United. 

Ozil (30 de ani), care este la Arsenal din 2013, mai are doi ani de contract cu "tunarii". Fostul internaţional german a jucat la echipe precum Schalke, Werder Bremen şi Real Madrid, iar în total, pentru transferurile lui, s-a plătit suma de 70 de milioane de euro

Afla mai multe despre: mesut ozildc unitedpremier leaguearsenal 

viewscnt
Articole similare