Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB a făcut încă un pas spre normalitate la Dinamo! "Am reparat o altă nedreptate a săpaşilor". Vestea primită de fostul antrenor

DDB a făcut încă un pas spre normalitate la Dinamo! "Am reparat o altă nedreptate a săpaşilor". Vestea primită de fostul antrenor

Dinamo București

Comentarii

Fostul antrenor de la Dinamo, Gheorghe Mulţescu, şi-a primit banii restanţi. DDB a anunţat că unul dintre cei mai apreciaţi dinamovişti va rămâne în club şi, în plus, a acceptat o reducere a contractului.

Pe finalul sezonului trecut, Dinamo a fost antrenată de Gigi Mulţescu, cel care a fost schimbat cu Cosmin Contra, o mutare pe care nu toţi fanii dinamovişti au acceptat-o. Ca mai toţi angajaţii de la Dinamo, fostul tehnician a fost neplătit, dar DDB a rezolvat problema. 

Dinamo s-a revanşat faţă de Gheorghe Mulţescu

"DDB A ACHITAT DATORIILE FAŢĂ DE GIGI MULŢESCU

Am reparat astfel o altă nedreptate a săpaşilor, care i-au oferit fostului antrenor numai promisiuni pentru ”săptămâna următoare”.

Să nu uităm că Gigi Mulţescu a acceptat să ajute Dinamo în cea mai grea perioadă de anul trecut, în plină pandemie, când ne zbăteam pentru rămânerea în Liga 1. 

Dumnealui va rămâne în club şi a acceptat o reducere a contractului, pentru că ştie că banii sunt strânşi cu greu de către suporteri. 

Toţi CÂINII adevăraţi sacrifică pentru Dinamo în perioada aceasta grea. Fiecare leu este strâns cu multă trudă. Fiecare înscriere în www.programddb.ro CONTEAZA!", a transmis PCH. 

Afla mai multe despre: fanidinamoddbpchgigi multescu 

viewscnt
Articole similare