Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB, anunţ important despre Dinamo! "Graţie eforturilor noastre, clubul îşi poate vedea liniştit de treabă". Ce plănuiesc acum fanii-acţionari

DDB, anunţ important despre Dinamo! "Graţie eforturilor noastre, clubul îşi poate vedea liniştit de treabă". Ce plănuiesc acum fanii-acţionari
Comentarii

Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat, sâmbătă, că pentru licenţa “pentru Europa” clubul va trebui să achite până la 30 iunie aproximativ 230.000 de euro. Fani au precizat că şi-au propus acum rezolvarea problemelor de ordin sportiv şi că au un plan în acest scop.

Ultimele veşti de la Dinamo Bucureşti

“Pe 31 martie am anunţat că ne-am îndeplinit obiectivul pe termen scurt: licenţa. Între timp, efortul extraordinar al suporterilor a fost răsplătit cu o tombolă, cel mai norocos dintre noi câştigând un Suzuki Swift. Astăzi vom explica ce înseamnă licenţa şi cum am făcut-o posibilă.

CE PRESUPUNE LICENŢA

Dosarul de licenţiere cuprinde detalii ce ţin de infrastructură, precum şi de ordin financiar. Ambele sunt îndeplinite de Dinamo în acest moment!

Termenul limită pentru licența de Europa era 31 Martie, iar pentru Liga 1 este 30 aprilie 2021. Dacă îndeplineşti condiţiile pentru Europa, le îndeplineşte automat şi pe cele din campionat, de aceea era esenţial să fim pregătiţi acum.

CUM LUĂM LICENŢA

Pentru a obţine licenţa, cluburile trebuie să dovedească că nu mai au datorii, în special către angajaţi, actuali şi foşti, până la data de 31 dec 2020. Dacă în ce priveşte infrastructura suporterii nu puteau face nimic, în ce priveşte aspectul financiar suporterii dinamovişti au fost providenţiali. Cu banii adunaţi de noi, plus cei peste 100.000 € de la sponsorul clubului, DDB a achitat din aceste datorii, însă nu în totalitate. Din fericire, UEFA a dat o circulară care permitea amânarea a 15% din datorii, până la 30 Iunie 2021, aşa că ne-am permis să împingem pentru vară aproximativ 230.000 €.

Cu alte cuvinte, Dinamo va obţine licenţa pentru Europa sub amendamentul că vom achita această sumă (rămasă) până la 30 iunie, anul în curs.

CE URMEAZĂ PENTRU DINAMO

Graţie eforturilor noastre, clubul îşi poate vedea liniştit de treabă, în vederea atingerii celor două obiective: Cupa României şi rămânerea în Liga 1, pe un loc cât mai sus în clasamentul final.

URMĂTORII PAŞI PENTRU DDB

Obţinerea licenţei este o victorie uriaşă, fără dubiu, însă pentru a ajuta clubul să îşi îndeplinească cele două obiective este obligatorie implicarea noastră în continuare.

Pasul 1 pentru DDB va fi rezolvarea problemelor de ordin sportiv. DDB are un plan în acest sens, pe care continuăm să îl punem în aplicare.

Pasul 2 este şi el unul firesc. Fără efortul fantastic depus de suporteri, Dinamo s-ar fi oprit în drumul său în Liga 1 şi înspre Europa. Felicitări, încă o dată, tuturor! Însă trebuie să ne asigurăm că Dinamo poate funcţiona zi de zi, programul DDB fiind singura entitate pe care clubul se poate baza.

OBLIGAŢI SĂ FINANŢĂM CE IUBIM, CÂINILOR!

Pe lângă sumele necesare unei funcţionări normale, trebuie să adunăm şi suma restantă pentru licenţă. (230.000 €) Partea bună este că odată luată licenţa, ne putem face treaba mai relaxat, însă tot trebuie să ne-o facem!”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

 

Afla mai multe despre: dinamodinamo bucurestiddb 

viewscnt
Articole similare