Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB s-a pus la treabă! "Dinamo nu va muri şi va reveni în Liga 1". Planul suporterilor

DDB s-a pus la treabă! "Dinamo nu va muri şi va reveni în Liga 1". Planul suporterilor
Comentarii

Dinamo nu a reuşit "minunea" de a întoarce acel 0-2 din turul barajului cu "U" Cluj şi a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, după 1-1 în Ştefan cel Mare cu "şepcile roşii", care au promovat.

DDB s-a pus la treabă! "Dinamo nu va muri şi va reveni în Liga 1". Planul suporterilor

După trei sezoane în care s-a zbătut în subsolul clasamentului, Dinamo nu a mai găsit cale de scăpare şi a retrogradat în Liga 2, în urma barajului cu U Cluj.

Elevii lui Dusan Uhrin au intrat pe vârfuri în meciul tur, iar acest lucru a fost în final decisiv în soarta dublei, după ce meciul de la Bucureşti s-a terminat la egalitate.

Este prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului Dinamo! DDB s-a pus la treabă. Fanii-acţionari au promis că se angajează să aducă în perioada imediat următoare nu mai puţin de un milion de euro! 

"DDB nu abandonează Dinamo! Dinamo este echipa pe care am susţinut-o mereu şi pe care suporterii au salvat-o prin intermediul programului Doar Dinamo Bucureşti. 

Retrogradarea sportivă a fost o lovitură pentru toţi, am reuşit să parăm toate loviturile financiare şi să evitam intrarea în faliment, dar am fost loviţi de lipsa de profesionalism şi responsabilitate a celor care ne-au reprezentat în teren şi în conducerea executivă a echipei. 

Îi anunţăm pe toţi dinamoviştii faptul că programul DDB nu va renunţa niciun moment la a fi punctul de sprijn financiar pe care Dinamo se poate baza. Nu vom ceda şi nu vom accepta impasibili falimentul şi implicit dispariţia echipei care ne reprezintă începând din 1948. 

Dinamo nu va muri, Dinamo va exista şi va reveni în Liga 1, dacă vom reuşi să luptăm împreună. În următoarea săptămână DDB va prezenta un plan concret prin care vom putea aduce în bugetul clubului 1.000.000 de euro.  Va fi o luptă, ca atâtea altele, pe care o vom câştiga.

ÎI aşteptăm alaturi de noi pe toţi dinamoviştii, pe toţi cei care nu vor ca echipa pe care o iubim să dispară”, au transmis cei din DDB.

În stagiunea recent încheiată, formaţia din "Ştefan cel Mare" a înregistrat opt victorii, şapte egaluri şi 24 de eşecuri, rezultate care au dus în cele din urmă la deznodământul actual.

Printre cele mai drastice eşecuri au fost cele cu FCSB (scor 0-6), Universitatea Craiova (0-5, respectiv 1-6) şi FC Botoşani (0-4).

Cine a fost votat tricolorul lunii mai în concursul FRF. Fotbalistul este de la FCSB şi a fost criticat după eşecul cu Muntenegru

Afla mai multe despre: dinamoddb 

viewscnt
Articole similare