Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De acum încolo vor avea probleme!". Argentina, pusă la îndoială împotriva Olandei | EXCLUSIV

"De acum încolo vor avea probleme!". Argentina, pusă la îndoială împotriva Olandei | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Argentina s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale după o victorie cu 2-1 împotriva Australiei. În direct la Orange Sport, după meci, Iulian Miu a analizat "la cald" jocul "Pumelor".

Iulian Miu e de părere că Argentina va avea probleme de la meciul următor încolo. Messi şi compania vor întâlni Olanda în sferturile de finală, o echipă puternică, cu jucători importanţi, care poate pune probleme mari echipei argentinienilor, care visează la trofeu.

"De acum încolo vor avea probleme!". Argentina, pusă la îndoială împotriva Olandei | EXCLUSIV

Leo Messi şi Julian Alvarez au marcat golurile care au calificat Argentina în sferturile de finală de la Cupa Mondială.

În direct la Orange Sport, Iulian Miu a analizat "la cald" partida cu Australia şi a spus că argentinienii nu l-au impresionat.

"Vom vedea de acum încolo ce face Argentina, cred că va avea probleme. S-au tot schimbat jucătorii de la început până acum, nu găsesc o formulă standard. Argentina, eu o văd o echipă care dacă ştii să te închizi nu te poate desface, aşa cum o poate face Franţa sau Brazilia.

Australia s-a închis foarte bine, au stat bine, o echipă scurtă, au închis foarte bine spaţiile şi Argentina nu şi-a creat ocaziile la care ne aşteptam cu toţii", a spus Iulian Miu, la Orange Sport.

Deşi a marcat un gol important şi a jucat bine, Iulian Miu nu crede că Messi poate rezolva toate meciurile de unul singur: "Stăm cu ochii pe Messi şi ne aşteptăm să facă ceva, face mereu câte ceva. E greu şi pentru el, îl văd stors de energine, dar încă e un jucător care poate să-ţi creeze ceva, să-ţi dea o pasă, să facă ceva", a mai spus Iulian Miu.

Argentina - Australia 2-1, în optimile de finală de la Cupa Mondială

Echipa naţională a Argentinei a învins, sâmbătă, naţionala Australiei, scor 2-1, în optimile Cupei Mondiale de fotbal. În sferturi, Argentina va întâlni Ţările de Jos.

Argentina a deschis scorul prin Messi, în minutul 35, acesta înscriind cu un şut plasat. În minutul 57 Julian Alvarez a profitat de o greşeală a portarului australian şi a înscris pentru 2-0. În minutul 77, Enzo Fernandez a deviat şutul lui Craig Goodwin şi australienii au redus din diferenţă.

S-a încheiat 2-1, chiar dacă jucătorii de la Antipozi au avut o ocazie uriaşă în ultimul minut de joc, salvată in extremis de portarul Martinez.

ARGENTINA: D. Martinez – Molina (Palacios 80), Otamendi, Romero, Acuna (Tagliafico 71) - Mac Allister (Montiel 80), E. Fernandez, De Paul - Papu A. Gomez (Lisandro Martinez 50), Messi, J. Alvarez (Lautaro Martinez 71). SELECŢIONER: Lionel Scaloni

AUSTRALIA: Ryan – Degenek (Karacic 71), Souttar, Rowles, Behich – Leckie (Kuol 71), Mooy, Irvine, Baccus (Hrustic 58) – McGree (Goodwin 58), Duke (MacLaren 71). SELECŢIONER: Graham Arnold

Cartonaşe galbene: Irvine 15, Degenek 38

Arbitru: Szymon Marciniak – Pawel Sokolonicki, Tomasz Listkiewicz (toţi din Polonia) - Mario Alberto Escobar Toca (Guatemala)

În sferturi, Argentina va întâlni Ţările de Jos, care au trecut de SUA, scor 3-1.

Afla mai multe despre: iulian miuargentinacupa mondialaleo messi 

viewscnt
Articole similare