Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De aia n-am reuşit să câştigăm un titlu". Gigi Becali, tras la răspundere de un fost fotbalist de la FCSB. Ce dezvăluiri a făcut

"De aia n-am reuşit să câştigăm un titlu". Gigi Becali, tras la răspundere de un fost fotbalist de la FCSB. Ce dezvăluiri a făcut

FCSB

Comentarii

Unul dintre cei mai apreciaţi străini trecuţi prin Liga 1, Junior Morais (34 de ani), a făcut o comparaţie între perioada petrecută la Astra şi cea de la FCSB.

Junior Morais, dezvăluiri despre perioada din Liga 1

Fundaşul brazilian a ajuns în România în 2011 şi a fost om de bază în echipa cu care Marius Şumudică a cucerit titlul în România, în 2016. Pentru Junior Morais a urmat transferul la FCSB, în 2017, dar la echipa finanţată de Gigi Becali a descoperit o altă atmosferă. 

"Toţi am mers acolo cu gândul să fim campioni. Am făcut tot ce am putut, doar că la FCSB e diferit. Acolo e o presiune mare, e un patron (n.r. - Gigi Becali)… De aia n-am reuşit să câştigăm un titlu. La Astra era lumea mai liniştită, mai relaxată. Cred că patronului îi placea când vedea că eu dădeam totul de fiecare data când intram pe teren. El asta vrea, să vadă jucători care se bat pentru echipă. Acesta era motivul pentru care mă simpatiza", a declarat Morais, potrivit Gazetei Sporturilor. 

Marius Şumudică l-a transferat pe Junior Morais la Gaziantep, unde brazilianul se simte bine, pe finalul carierei:"Am ales foarte bine să merg la Gaziantep, campionatul de aici e mai puternic decât cel din Romania. În sezonul trecut am avut un parcurs foarte bun, pentru o nou-promovată. Am terminat pe locul 8, un rezultat bun pentru toţi romanii de aici.

Sumudică e tatăl meu, eu aşa îi spun. E un antrenor foarte bun, ştie să-l motiveze pe oricare jucător. Sunt fericit că după perioada de la Astra am avut norocul să mai lucrez încă o data cu el", a adăugat fundaşul stânga. 

Afla mai multe despre: junior morais 

viewscnt
Articole similare