Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De aici a pornit scandalul la Cluj? Cum a răspuns Iuliu Mureşan când a fost întrebat dacă la CFR au avut loc "furăciuni"!

De aici a pornit scandalul la Cluj? Cum a răspuns Iuliu Mureşan când a fost întrebat dacă la CFR au avut loc "furăciuni"!

CFR Cluj

Comentarii

Mureşan a făcut câteva dezvăluiri prind situaţia de la CFR Cluj. El a precizat că gruparea a fost condusă în ultima perioadă de Marian Copilu, care a părăsit clubul odată cu antrenorul Iordănescu şi cu directorul sportiv Bogdan Mara.

"Nu ştiu asta şi nici nu cred aşa ceva. Nu cred asta. La noi se lucrează numai pe acte, numai prin viramente bancare şi aşa mai departe. Nu prea văd eu cum se putea face trebaa asta. Marian Băgăcean, care este acţionarul majoritar al clubului, este de profesie economist, are o firmă foarte mare de contabilitate, are sute de firme în portofoliu şi el avizează orice plată. Mi se pare normal asta, pentru că se pricepe foarte bine la asta şi e greu să faci <furăciuni>. E chiar imposibil", a declarat preşedintele clubului.

 

 

CFR Cluj a anunţat, joi, rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordănescu după doar trei meciuri pe care acesta le-a petrecut pe banca echipei ardelene în acest sezon. În locul lui Iordănescu a fost numit portughezul Antonio Conceicao.

 

 

Afla mai multe despre: iuliu muresancfrbaniscandalprobleme 

viewscnt
Articole similare