Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De asta întârzie plecarea lui Edjouma!? Anunţul făcut în Italia despre tranzacţia dintre FCSB şi Bari

De asta întârzie plecarea lui Edjouma!? Anunţul făcut în Italia despre tranzacţia dintre FCSB şi Bari

FCSB

Comentarii

FCSB şi Bari negociază de mai multă vreme deja transferul lui Malcom Edjouma (27 de ani), mijlocaş francez care şi-a pierdut locul de titular în echipa "roş-albaştrilor".

Malcom Edjouma este pe picior de plecare de la FCSB, cu Bari interesată de transferul său de la FCSB. Însă, cluburile nu s-au înţeles până acum în privinţa transferului lui Edjouma, însă presa din Italia anunţă că ar putea exista o modificare de ultim moment în tranzacţie.

Malcom Edjouma, transferat definitiv la Bari încă din această vară?

Bari îl vrea împrumut cu opţiune de cumpărare, iar Gigi Becali anunţase că a bătut palma pentru 200.000 împrumut, cu opţiune de cumpărare definitivă cu 600.000 de euro. Totul a rămas, însă, pe loc, iar presad in Italia ştie motivul din spatele întărzierii.

FCSB şi Bari ar putea schimba forma tranzacţiei pentru Edjouma, din împrumut într-un transfer definitiv încă din această vară. "Mijlocaşul Malcom Edjouma poate sosi de la Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB), formula transferului urmând a fi stabilită în următoarele ore", sciu cei de la lagazzettadelmezzogiorno.it.

Malcom Edjouma şi-a pierdut statutul de titular la FCSB după transferul lui Damjan Djokovic (33 de ani), campion al României cu CFR Cluj ajuns în tricoul "roş-albaştrilor" în această vară, gratis.
 

Afla mai multe despre: malcom edjoumafcsbbaritransferitalia 

viewscnt
Articole similare