Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Bruyne are planuri mari la EURO 2024: "De ce să nu putem câştiga competiţia?"

De Bruyne are planuri mari la EURO 2024: "De ce să nu putem câştiga competiţia?"

Echipa națională

Comentarii

Belgia poate câştiga EURO 2024, crede Kevin De Bruyne, una din vedetele naţionalei care va fi printre adversarele României la turneul final din Germania.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Întrebat de un ziarist al canalului VTM dacă Belgia poate merge până la capăt la EURO 2024, Kevin De Bruyne a răspuns: "De ce nu? Nu suntem favoriţi, dar nu cred că sunt multe echipe care vor fi bucuroase să joace împotriva noastră, pentru că avem un stil total diferit. Cred că jucăm într-un mod unic, cu o mulţime de jucători tineri. Poate că suntem şi o ţară ceva mai puţin cunoscută. Aşa că trebuie să abordăm acest turneu foarte relaxat".

"Trebuie să profiţi de oportunităţi. Un turneu înseamnă să profiţi de moment. Odată ce eşti într-un moment bun, poţi creşte. Dacă profiţi de acest moment ca echipă, se pot întâmpla lucruri speciale", a mai spus mijlocaşul lui Manchester City.

Altă vedetă a naţionalei Belgiei, Romelu Lukaku, a spus: "Nu cred că trebuie să fim văzuţi ca nişte outsideri. Nu trebuie să vă gândiţi la asta pentru că este o nouă generaţie. Toţi băieţii care sunt aici joacă la un nivel bun. Nu joacă la echipe mici. Băieţii fac o treabă bună. Un Campionat European este întotdeauna plin de surprize".

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare