You are here:

De Bruyne, dorit insistent în fotbalul de pe alt continent. Reacţia acidă a lui Guardiola: "Chiar nu ştiu ce va fi"

De Bruyne, dorit insistent în fotbalul de pe alt continent. Reacţia acidă a lui Guardiola: "Chiar nu ştiu ce va fi"

Manchester City

Comentarii

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a dezminţit zvonurile privind plecarea mijlocaşului Kevin De Bruyne la un club din Arabia Saudită.

De Bruyne, 33 ani, al cărui contract expiră în iunie 2025, a spus luna trecută că nu exclude o plecare, dar Guardiola susţine că nu vor exista schimbări majore în lot până la finalul perioadei de mercato de vară, la 30 august.

''Kevin nu pleacă'', a spus Guardiola într-o conferinţă de presă la Universitatea Carolina de Nord, luni, înaintea meciului din turneul american cu Celtic Glasgow.

''Sunt încântat de acest lot de mulţi ani. Nu ştiu ce va fi în mercato, dacă va pleca cineva, vom vorbi despre asta. Dar 85-95%, noi vom avea acelaşi lot. Noi am avut un impact asupra perioadei de transferuri de-a lungul anilor şi fiecare situaţie a fost diferită. Mă simt confortabil, pentru că e greu de înlocuit actuala calitate a lotului'' , a mai spus Guardiola.

City l-a transferat pe brazilianul Savinho, săptămâna trecută, în timp ce Kalvin Phillips, împrumutat sezonul trecut la West Ham, se antrenează cu prima echipă.

''Savinho poate evolua ca aripă şi când este în situaţie de unu la unu el este devastator. Să aduci acum unul sau doi jucători ca să ţii lucrurile proaspete este necesar, dar nu putem schimba şase sau şapte fotbalişti. Este imposibil şi nesustenabil. Mulţi jucători vor să vină aici, dar nu am primit acordul cluburilor, iar când cer un preţ foarte mare, noi renunţăm'' , a adăugat managerul catalan.

City, campioana entitre, începe noua campanie din Premier League pe 18 august contra lui Chelsea.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare