Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Bruyne trage un semnal de alarmă în privinţa lui Haaland: "Dincolo de goluri, e important şi acest aspect". Cum a reacţionat Guardiola

De Bruyne trage un semnal de alarmă în privinţa lui Haaland: "Dincolo de goluri, e important şi acest aspect". Cum a reacţionat Guardiola
Comentarii

Pep Guadiola l-a lăudat pe Erling Haaland, după ce norvegianul a marcat două goluri pentru Manchester City în victoria, scor 4-0, de pe terenul Sevillei.

"Îmi place această rutină, pentru că devine deja o rutină, să vin şi să vorbesc despre Haaland la fiecare conferinţă de presă. Cifrele spun totul, avem mereu senzaţia că ar putea înscrie şi mai multe goluri.

A fost o lovitură din afara careului, el era acolo. O centrare, el era acolo. Este întotdeauna la locul potrivit, la momentul potrivit. Nicio secundă mai devreme, nicio secundă prea târziu. O are în gene, are un instinct firesc de a marca goluri. El este mereu acolo la momentul potrivit, asta e marea lui virtute", a spus Guardiola.

Însă Kevin De Bruyne, desemnat omul meciului, a ţinut să atragă atenţia asupra jocului prestat de Erling Haaland: "S-a adaptat foarte bine, dar mai este o parte mult mai importantă, în afara golurilor marcate, la care e mai greu să te adaptezi. Ar face lucrurile mai interesante pentru echipa noastră.

Dacă s-ar putea obişnui cu felul în care jucăm noi, dacă s-ar plia la stilul nostru, nivelul de joc ar fi mult mai ridicat. Dar normal, dacă marchezi atâtea goluri, poţi scăpa mai mult timp de acest aspect".

Referindu-se la victoria categorică a echipei sale în Andaluzia, managerul spaniol a precizat: "Din experienţă, ştiu că în Liga Campionilor trebuie să câştigi toate cele trei meciuri de acasă şi unul în deplasare pentru a te califica. Am câştigat deja jocul în deplasare, ceea ce scade puţin presiunea. Dar acum vom avea meciuri importante de jucat acasă".

Erling Haaland a marcat în minutele 20 şi 67 ale partidei de pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla, celelalte goluri ale oaspeţilor fiind înscrise de Phil Foden (58) şi Ruben Dias (90+2).

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare