Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a fost Cristiano Ronaldo rezervă în partida cu Elveţia. Explicaţiile selecţionerului portughez

De ce a fost Cristiano Ronaldo rezervă în partida cu Elveţia. Explicaţiile selecţionerului portughez
Comentarii

Echipa naţională a Portugaliei a întrecut marţi seara, scor 6-1, reprezentativa Elveţiei, în ultimul meci din optimile Cupei Mondiale. Lusitanii s-au calificat în sferturile competiţiei, unde vor întâlni Marocul.

Cristiano Ronaldo a fost doar rezervă în partida din optimile de finală în care potughezii şi-au distrus adversarii. Fernando Santos a explicat şi decizia de a-l lăsa pe bancă pe Cristiano Ronaldo.

Selecţionerul lusitan susţine că nu există nicio problemă în legătură cu fostul Balon de Aur. 

“Obiectivul nostru era să jucăm cu fluiditate. Am făcut un meci foarte bun, am jucat bine în toate privinţele. Unitatea noastră de la antrenament s-a reflectat pe teren. Uneori asta nu funcţionează, dar de această dată a funcţionat. În ceea ce îl priveşte pe Cristiano, am vorbit deja. Problemele s-au rezolvat, aparţin trecutului. El a intrat pe teren cu multă determinare.

 Eu mă gândesc la această echipă ca grup. Am o relaţie foarte apropiată cu Cristiano. Îl cunosc de când avea 19 ani şi am dezvoltat o relaţie puternică. Aspectul uman nu a fost niciodată interpretat greşit. Eu sunt selecţioner, el este jucător. Ştie ce să facă la un meci. Din punctul meu de vedere, este un jucător foarte important al naţionalei”, a afirmat tehnicianul.

Portugalia a învins Elveţia cu 6-1 şi s-a calificat în sferturi

Portugalia nu a lăsat nici o clipă garda jos şi, chiar dacă nu a început cu starul Cristiano Ronaldo titular, a fost de neoprit. Lusitanii au condus cu 2-0 la pauza prin golurile marcate de Goncalo Ramos (min. 17) şi Pepe (min. 33), iar după pauză au mai marcat de patru ori.

Goncalo Ramos a reuşit hat-trick-ul cu alte două goluri, în minutele 51 şi 67, Raphael Guerreiro a înscris în minutul 55, iar Rafael Leao a închis tabela în minutul 90+2. Golul elveţienilor a venit în minutul 58, marcat de Manuel Akanji.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo-fernando santos-elveţia 

viewscnt
Articole similare