Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a plecat Graovac de la CFR! Dan Petrescu a lămurit totul: ”E greu să ţin un jucător care nu e fericit!”

De ce a plecat Graovac de la CFR! Dan Petrescu a lămurit totul: ”E greu să ţin un jucător care nu e fericit!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a lămurit situaţia lui Daniel Graovac.

Joi, CFR Cluj şi-a asigurat calficarea în play-off-ul Conference league, după ce au trecut de Şahtior Soligorsk. La o zi după meciul retur, campioana României a anunţat oficial plecarea unuia dintre jucătorii care a început sezonul ca titular în Gruia.

Este destul de evident că Dan Petrescu are mult prea mulţi fotbalişti sub comandă, fotbalişti care nu încasează salarii mici, dar mulţi dintre care nu joacă. Aşadar, clubul ardelean este în aproape orice caz deschis la plecări, iar vineri a anunţat despărţirea de un jucător care începuse sezonul ca titular al CFR-ului.

Este vorba despre Daniel Graovac (29 de ani), fundaşul care de abia sosise în Gruia vara trecută, liber de contract, în urma retrogradării suferite cu Astra. Acesta a reuşit să impresioneze alături de campioana României, motiv pentru care a fost achiziţionat de Kasimpasa, formaţie din primul eşalon al Turciei.

Deşi suma de transfer nu a fost dezvăluită, este clar că CFR nu ar fi renunţat la fotbalistul cotat la 1,6 milioane de euro de transfermarkt pe gratis. Dan Pertrescu a explicat că jucătorul nu era fericit la club şi a primit o ofertă destul de bună din Turcia. 

”E greu să ţin un jucător care nu e fericit!”

”Băiatul termina contractul în vară, avea o ofertă foarte bună pentru el. E greu să ţin un jucător care nu e fericit, băiatul a vrut să plece, îi urez baftă, CFR l-a ajutat foarte mult în carieră. Sunt convins că el e fericit de ce a făcut aici, într-un an în care a stat a luat şi campionat”, a declarat Dan Petrescu înainte de meciul cu FC Botoşani. 

Daniel Graovac este unul dintre puţinii jucători sosiţi la CFR Cluj în mandatul lui Marius Şumudică ce a reuşit să îşi păstreze locul în Gruia şi după revenirea lui Dan Petrescu.

Dacă fotbalişti precum Jonathan Rodriguez sau Rachid Bouhenna au fost imediat ”împinşi” de la de ”Bursuc”, fundaşul bosniac a devenit om de bază, înainte de a fi vândut pentru profit.

Afla mai multe despre: cfr-graovac-petrescu 

viewscnt
Articole similare