Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce ai ales-o pe Petrolul şi nu pe Dinamo?”. Răspunsul lui Sergiu Hanca

”De ce ai ales-o pe Petrolul şi nu pe Dinamo?”. Răspunsul lui Sergiu Hanca

Petrolul

Comentarii

Sergiu Hanca (31 de ani), fotbalist care era liber de contract după despărţirea de Universitatea Craiova, a semnat cu Petrolul Ploieşti.

”De ce ai ales-o pe Petrolul şi nu pe Dinamo?”. Răspunsul lui Sergiu Hanca

Sergiu Hanca a revenit în fotbalul românesc acum un an, după trei ani şi jumătate în Polonia, la Cracovia.

Chiar dacă a fost curtat de către cei de la Dinamo, fotbalistul a dezvăluit că cei de la Petrolul au fost cei care i-au arătat că îl doresc cel mai mult. 

”Discuţii au fost de mult, a fost echipa care m-a dorit cel mai mult. Am spus da unui proiect de viitor, ştiu ce se vrea aici, au fost probleme, dar totul trebuie să meargă în sus.

(n.r. Au fost discuţii cu Dinamo?) Prin diferiţi intermediari. Personal, nu m-a sunat nimeni de acolo să mă întrebe ceva.

Am avut foarte multe lecţii de învăţat (n.r. la Universitatea Craiova), chiar multe, cred că acea experienţă m-a întărit. Îmi e dor să joc un meci oficial pentru că nu am mai jucat de mult.

Avem un grup frumos, băieţi de caracter şi cred că vom face lucruri frumoase”, a spus Sergiu Hanca la revenirea în România. 

  • 16 meciuri a jucat Hanca în tricoul Craiovei

Hanca i-a lăsat pe olteni fără cuvinte! :) I-au anunţat plecarea printr-un mesaj de şase cuvinte

Gruparea din bănie a anunţat plecarea lui Hanca prin intermediul paginii oficiale de Facebook. ”Îi urăm succes lui Sergiu Hanca!”, a notat Universitatea Craiova. 

Sergiu Hanca a cerut despăgubiri de 2.500.000 de euro, după ce a fost trimis de fostul antrenor, Mirel Rădoi, să se antreneze la echipa a doua. Fostul fotbalist al lui Dinamo a bifat 16 meciuri în toate competiţiile pentru alb-albaştrii şi a marcat un singur gol.

Format la FC Snagov, Sergiu Hanca a mai evoluat în România pentru Bihor Oradea, ASA Tg. Mureş, Dinamo şi Universitatea Craiova. De asemenea, el a bifat şi o experienţă în afara graniţelor, la Cracovia, în Polonia, unde a fost legitimat în intervalul ianuarie 2019 – iulie 2022.

Afla mai multe despre: sergiu hancapetrolul ploieştidinamouniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare