Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce e Toni Petrea antrenorul perfect pentru FCSB: "Pentru că ascultă de Gigi?" | EXCLUSIV

De ce e Toni Petrea antrenorul perfect pentru FCSB: "Pentru că ascultă de Gigi?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Dumitru Dragomir (75 de ani) a spus de ce crede că Toni Petrea este antrenorul ideal pentru FCSB.

Toni Petrea l-a înlocuit pe Edi Iordănescu la cârma FCSB în noiembrie 2021, iar antrenorul e la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu un meci direct pe teren propriu care se poate disputa cu titlul pe masă. Dumitru Dragomir îl consideră pe Toni Petrea antrenorul perfect pentru FCSB.

De ce e Toni Petrea antrenorul perfect pentru FCSB: "Pentru că ascultă de Gigi?" | EXCLUSIV

Aflat la al doilea mandat de principal pe banca FCSB, Toni Petrea are şanse să câştige titlul de campion cu echipa roş-albastră. Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, consideră că Petrea este antrenorul ideal pentru FCSB deoarece are inteligenţa necesară de a se adapta la stilul de conducere al patronului Gigi Becali şi la cerinţele acestuia.

"Cel mai bun anterenor pentru Steaua (n.r. - FCSB) . Cel mai bun antrenor pentru Steaua (n.r. - FCSB) este Tonui Petrea. (n.r. - De ce? Pentru că ascultă de Gigi?) Nu numai că ascultă de Gigi, dar ştie cum să împace lucrurile. Nu ştiu dacă ceilalţi pot să se adapteze stuilului lui Gigi Becali şi al lui MM Stoică.

Domnule, ca să fii antrenor la Gigi Becali îţi trebuie inteligentă, au avut-o puţini. Îţi trebuie inteligentă pentru că Gigi e imprevizibil. Păi ce, Edi Iordănescu n-a fost antrenor bun? Trăznet antrenor. L-a măcinat, l-a mâncat Gigi. N-a avut tăria adaptării. Reţineţi, una dintre cele mai mari calităţi ale omului în decursul veacurilor a fost adaptarea. Te adaptezi la orice. La comunism, la capitalism , la forţă, la linişte, la orice", a spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Mandatele lui Toni Petrea la FCSB

În vârstă de 47 de ani, Toni Petrea se află la al doilea mandat pe banca tehnică a FCSB. În primul, Petrea a terminat sezonul pe locul doi după ce a intrat în play-off pe primul loc, dar a pierdut fotoliul de lider şi titlul în Liga 1. Din iulie 2020 până în mai 2021, Toni Petrea a condus FCSB în 49 de meciuri şi a înregistrat o medie de 1,88 puncte pe meci.

Din 16 noiembrie 2021, Toni Petrea a condus FCSB în 20 de meciuri până acum, cu o medie de 2,15 puncte câştigate pe meci.

  • 1 - un trofeu a câştigat Toni Petrea ca antrenor principal la FCS, Cupa României în 2020

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: toni petreaantrenorfcsbdumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare