Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce? El e specialist!". MM Stoica l-a "botezat" pe arbitrul pe care i s-a pus pata, după greşelile împotriva FCSB | EXCLUSIV

"De ce? El e specialist!". MM Stoica l-a "botezat" pe arbitrul pe care i s-a pus pata, după greşelile împotriva FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica i-a găsit o poreclă lui Florin Andrei, arbitru pe care l-a criticat de mai multe ori în ultimele săptămâni, după ce acesta a luat decizii controversate, în opinia lui MM greşite, în meciuri în are a fost implicată FCSB.

Mihai Stoica nu l-a uitat nici acum pe Florin Andrei, centralul care, din camera VAR, a anulat un gol marcat de Andrea Compagno la Sibiu (2-2 cu Hermannstadt) la o fază în care nu se vede clar dacă mingea atinge mână atacantului italian înainte să marcheze.

Cum l-a "botezat" Mihai Stoica pe Florin Andrei, arbitrul pe care i s-a pus pata după Hermannstadt - FCSB 2-2

FCSB a pierdut două puncte cu Hermannstadt, la Sibiu, după ce a terminat la egalitate (2-2). Echipa a avut, însă, un gol anulat controversat din camera VAR de Florin Andrei, arbitru pe care Mihai Stoica nu l-a iertat nici până acum pentru faptul că a "întors" decizia lui Viorel Flueran de a lăsa golul marcat de Compagno deşi nu se vede clar dacă a fost sau nu henţ la italian.

Mihai Stoica a pus, în mod ironic, că vrea ca numelui lui Florin Andrei şi fie adăugat şi VAR pentru "e un specialist".

"Toate cele 3 meciuri pe care nu le-am câştigat, am fost dezavantajaţi în mod evident de arbitraj. Stăm foarte rău din punctul ăsta de vedere. Eu cer că în fiecare etapă să auzim ce zic cei din cabină VAR.

Celebrul Florin Andrei, dacă tot nu are numele de familie, să îi se pună VĂR. Florin Andrei VAR, de ce? Pentru că el este un specalist, vede ce nu văd alţii, a anulat un gol valabil. E foarte grav. Viciere în opinia mea! Nu mă interesează!", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB se află pe primul loc în clasamentul Superligii, cu 26 de puncte, la o singură lungime distanţă de CFR Cluj, cu acelaşi număr de meciuri jucate, 11.

Afla mai multe despre: florin andreimihai stoicanumefcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare