Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce l-a filmat tatăl lui Carlos Alcaraz pe Novak Djokovic la Wimbledon. Răspuns incredibil oferit chiar de jucătorul spaniol

De ce l-a filmat tatăl lui Carlos Alcaraz pe Novak Djokovic la Wimbledon. Răspuns incredibil oferit chiar de jucătorul spaniol

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic a fost filmat în timpul unui antrenament de la Wimbledon de tatăl lui Carlos Alcaraz, situaţie care l-a scos din sărite pe campionul sârb.

De ce l-a filmat tatăl lui Carlos Alcaraz pe Novak Djokovic la Wimbledon

Întrebat despre această situaţie, Carlos Alcaraz, liderul ATP, a recunoscut că lucrurile au stat astfel, însă exclude orice fel de avantaj pe care l-ar putea obţine din acele imagini, motiv pentru care nici măcar nu este interesat să le privească.

Mai mult decât atât, spaniolul a explicat că tatăl său este un mare iubitor al tenisului, iar acea filmare a fost făcută din pură curiozitate.

„Tatăl meu nu se uită doar la meciurile mele, el este un mare fan al tenisului. Eu cred că vine la club la 11:00 dimineaţa şi pleacă la 10:00 seara după ce a urmărit toate meciurile, antrenamentele tuturor.
 
Să-l vadă pe Djokovic pe viu, da, probabil ca i-a filmat unul din antrenamente. Filmări cu Djokovic sunt pe toate platformele. Nu cred că se poate obţine niciun avantaj”, a comentat Carlos Alcaraz, citat de AGERPRES.
  • Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic se pot întâlni în marea finală de la Wimbledon
  • Spaniolul îl va înfrunta în semifinală pe Daniil Medvedev, în timp ce sârbul va juca împotriva lui Jannik Sinner

Elina Svitolina, declaraţii emoţionante după ce a produs surpriza turneului la Wimbledon: „Războiul din Ucraina m-a făcut mai puternică!”

Elina Svitolina (28 de ani, 76 WTA) a învins-o pe Iga Swiatek (22 de ani, 1 WTA), scor 7-5, 6-7 (5), 6-2 şi s-a calificat în semifinale la Wimbledon, producând surpriza turneului.

Deşi era considerată favorită clară înaintea meciului, poloneza Iga Swiatek a fost luată prin surprindere de jocul foarte bun prestat de Elina Svitolina. Jucătoarea din Ucraina a declarat la finalul meciului că războiul care are loc pe teritoriul ţării sale a făcut-o mai puternică.

„Cred că războiul m-a făcut mai puternică. Din punct de vedere mental, nu mai văd situaţiile dificile ca pe un dezastru. Există lucruri mai rele în viaţă. Sunt pur şi simplu mai calmă. Pentru că abia m-am întors, cred, de asemenea, că am o presiune diferită. Vreau să câştig, am această motivaţie uriaşă de a mă întoarce în top. Faptul că am un copil şi războiul m-au făcut o persoană diferită”, a spus Svitolina, potrivit L’Equipe.

„Ştiu că mulţi oameni din Ucraina ne urmăresc. Am primit un număr foarte mare de mesaje după ce am ajuns în optimi. Astăzi nu mi-am verificat încă telefonul, dar cred că vor fi mult mai multe. Mă bucur că pot aduce puţină fericire în vieţile lor”, a menţionat sportiva.

Afla mai multe despre: carlos alcarazwimbledonatp. novak djokovic 

viewscnt
Articole similare