Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce l-a scos Bergodi pe Săpunaru din echipă? Herea: ”Am vorbit cu el la telefon” | EXCLUSIV

De ce l-a scos Bergodi pe Săpunaru din echipă? Herea: ”Am vorbit cu el la telefon” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Meciul Universitatea Craiova - Rapid se joacă, sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.orangesport.ro.

Bergodi l-a scos pe Săpunaru din primul 11 pentru meciul cu Craiova

A doua etapă din play-off-ul Superligii le pune în faţă pe Universitatea Craiova şi Rapid, două echipe aflate în cursa de urmărire a liderului FCSB (35 de puncte). După victoria cu CFR Cluj din Gruia, Universitatea Craiova traversează un moment fast de formă pe care sper să-l prelungească.

  • În acest moment, Universitatea Craiova, Rapid şi CFR Cluj au câte 28 de puncte, însă clujenii au un meci mai mult disputat.

Cristiano Bergodi a surprins cu primul 11 ales. Mai exact, Cristi Săpunaru este doar rezervă.

Ovidiu Herea a încercat să înţeleagă decizia luată de antrenorul italian şi a dezvăluit că a vorbit cu Săpunaru înainte de acest meci. 

”Singura explicaţie e să aibă o problemă de sănătate, nu văd de ce ar lipsi. Am vorbit cu el la telefon şi nu mi-a zis nimic... că ar avea o problemă sau ceva... Singura explicaţie e să aiba o problemă de sănătate”, a dezvăluit Herea la Orange Sport.  

”Eu, fără să bag mâna în foc, cred că Bergodi mizează pe o viteză superioră aici la Craiova, că Mitriţă le cam face... e singura explicaţie pentru anihilarea lui Mitriţă”, a conchis Cristi Costache.  

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României a avut loc pe 4 martie 2024, Universitatea Craiova - Rapid 1-1, goluri marcate de Al. Mitriţă, respectiv J. Hromada. În ultimele cinci meciuri directe, Universitatea Craiova s-a impus de două ori, Rapid o dată, iar două partide s-au terminat la egalitate.

Afla mai multe despre: săpunarubergodirapid 

viewscnt
Articole similare