Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce n-a ajuns Reghecampf la U Craiova în iarnă: "Am avut idei diferite, alte priorităţi!". Ce a spus despre Gigi Becali şi o eventuală ofertă de la FCSB

De ce n-a ajuns Reghecampf la U Craiova în iarnă: "Am avut idei diferite, alte priorităţi!". Ce a spus despre Gigi Becali şi o eventuală ofertă de la FCSB
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (45 de ani) a dezvăluit, la conferinţa de presă de prezentare la U Craiova, motivul pentru care nu a ajuns la echipa lui Mihai Rotaru acum şase luni, când au existat primele discuţii pentru venirea antrenroului în Bănie. Reghe a spus că atunci au "existat alte priorităţi" şi "idei diferite".

De ce n-a ajuns Reghecampf la U Craiova în iarnă: "Am avut idei diferite, alte priorităţi!"

U Craiova l-a prezentat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă pe Laurenţiu Reghcampf, noul antrenor al echipei, după plecarea lui Marinos Ouzounidis. Întrebat de jurnalişti, Reghe a vorbit despre motivul pentru care nu a ajuns la un consens cu Rotaru acum şase luni, când a fost dorit prima dată în Bănie.

Fostul campion cu FCSB a vorbit şi despre faptul că ar putea încerca un alt sistem de joc faţă de cel folosit în prezent şi despre stafful pe care-l va avea alături în Bănie: "În iarnă am avut idei diferite, existau alte priorităţi. Nu vă pot spune eu motivul, trebuie să-l întrebaţi pe domnul Rotaru.

Probabil că o să mai încercăm şi un alt sistem, în funcţie de jucători şi cei care vor veni. Poate, în perioadă de două săptămâni când va avea echipa naţională meciuri. Îl cunosc, l-am cunoscut azi pe Ian (n.r. - Ian Coll, preparatorul fizic al Craiovei), mi-am luat anumite informaţii. Stafful meu ... Ţermure, Bogdan Merişoareanu. Vom vedea dacă vom mai avea nevoie de alţi oameni", a spus Laurenţiu Reghecampf. 

În ceea ce priveşte relaţia cu Gigi Becali şi o eventuală ofertă de la FCSB, Reghe a spus că nu a discutat, încă, cu patronul FCSB după ce a acceptat oferta de la U Craiova şi nu a vrut să dezvăluie dacă Becali i-a făcut vreo ofertă să revină la FCSB în acest an: "(n.r. - cu Gigi Becali aţi vorbit?) N-am vorbit, dar o să vorbesc şi cu dânsul în viitorul apropiat. (n.r. - A fost vreo ofertă în 2021?) Ce mai contează? Sunt la Craiova şi mă bucur să fiu aici", a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfu craiovamotivofertamihai rotarugigi becali 

viewscnt
Articole similare