You are here:

De ce nu a ”explodat” Jovan Markovic la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru ştie adevăratul motivul

De ce nu a ”explodat” Jovan Markovic la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru ştie adevăratul motivul
Comentarii

Atacantul Jovan Markovic (23 de ani) va evolua în acest sezon la Hermannstadt.

Rotaru, despre transferul lui Markovic la Hermannstadt

Considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români, atacantul care a adunat şi 3 selecţii la prima reprezentativă a României nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor şi nu de puţine ori a fost acuzat că are mai multe kilograme în plus.

Motiv pentru care Mihai Rotaru nu s-a opus când a apărut varianta de a-l da în împrumut la FC Hermannstadt. 

Patronul Craiovei a explicat, în direct, la Prima Sport, motivele pentru care Markovic nu a ”explodat” în ultima perioadă în tricoul Universităţii.

”Fiecare tânăr jucător de perspectivă reală când ajunge în top are facilităţi, e un proiect în sine, cu analize, conduită, comportament, limba engeleză, să-l dezvoltăm ca personalitate, nu doar ca jucător de fotbal. 

Markovic şi-a dorit foarte mult. Am avut două oferte pe masă, una a venit cam târziu, nu pot spune de unde, dar a fost tot din campionatul românesc. Şi-a dorit să meargă mult la Sibiu ca să joace, că Markovic nu a avut vreodată continuitate. 

A jucat la naţională, a fost golgheterul campionatului, dacă scoatem golurile din penalty, iar poziţia lui trebuia să fie alta. Nu a avut continuitate. Şi-a dorit să joace, a insistat, a zis că vrea să demonstreze că e cel mai bun din România ca atacant, la Sibiu a fost dorit şi să fie o carte câştigătoare, win-win. Da, un club de play-off l-a mai ofertat.

Cred că a făcut o alegere foarte bună la Sibiu, e împrumutat pe un an de zile. Nu există clauză de cumpărara, există avantaje pentru Sibiu, la un număr de minute jucate, dar noi vrem să depăşească stadiul actual şi să joace. Sibiul i-a oferit un salariu bun, iar totul depinde de evoluţia lui din acest an. E un aranjamant economic cu procente pentru Sibiu la o posibilă revânzare, dacă va juca un anumit număr de minute”, a explicat Mihai Rotaru la Prima Sport. 

  • Un milion de euro este cota de piaţă a lui Markovic, potrivit Transfermarkt.

În partida cu Hermannstadt, chiar echipa la care s-a transferat, Markovic a fost rezervă neutilizată. Ultimele minute în tricoul alb-albastru le-a bifat pe 26 mai 2024

Afla mai multe despre: mihai rotarumarkovichermannstadt 

viewscnt
Articole similare