You are here:

De ce nu a jucat Cristi Săpunaru în meciul cu UTA. Viorel Moldovan a dat cărţile pe faţă şi a explicat situaţia de la Rapid

De ce nu a jucat Cristi Săpunaru în meciul cu UTA. Viorel Moldovan a dat cărţile pe faţă şi a explicat situaţia de la Rapid

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru nu a fost folosit de Neil Lennon în duelul cu UTA Arad, el preferând să aleagă alţi stopperi.

Motivul pentru care Cristi Săpunaru nu a fost folosit în UTA - Rapid

Viorel Moldovan a intrat în direct şi a vorbit pe marginea acestui subiect, explicând foarte clar că Săpunaru nu a jucat din raţionamente tactice, iar decizia i-a aparţinut în totalitate antrenorului Neil Lennon. De asemenea, chiar dacă nu l-a văzut în teren pe Săpunaru la meciul cu UTA, preşedintele de la Rapid este convins că fundaşul de 40 ani poate ajuta echipa în acest sezon.

„Săpunaru e un jucător foarte important pentru noi. E liderul echipei, un jucător care impune respect. Îl apreciem foarte mult, a dat foarte mult Rapidului. Sunt anumite alegeri ale antrenorului. Astăzi a ales să debuteze jocul cu cei 3 fundaşi centrali pe care i-aţi văzut. Săpunaru rămâne un jucător esenţial pentru noi. Campionatul e lung, iar el e un profesionist. Are 40 de ani şi încă are motivaţie. Fizic e impecabil.

Lennon e foarte optimist şi aşa sunt şi eu. Chiar dacă ne doream o victorie la meciul de debut, ştiam că avem un adversar foarte complicat, cu un antrenor extraordinar”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Concluziile lui Neil Lennon după debutul în Superligă

„Când ai 1-0 ai nevoie de al doilea gol, în repriza a doua am fost obosiţi, ne-am apărat prea jos, n-am mai fost consistenţi cu mingea. E primul meci, sistem nou, jucători noi, este un punct într-o deplasare complicată, dar a fost un meci pe care ar fi trebuit să-l câştigăm.

Avem trei în apărare, trei la mijloc, doi în faţă şi aripile, suntem ceva mai compacţi. Prima repriză cred că am jucat bine, lucrurile s-au schimbat, ne-a luat ceva să ne aşezăm, după golul primit, iar portarul lor a avut o intervenţie foarte bună. Avem talent, nu e uşor când joci pentru titlu să trimiţi foarte mulţi tineri în teren”, a declarat Neil Lennon, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: viorel moldovanrapiduta 

viewscnt
Articole similare