Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce nu este ca în Liga a II-a? Înţeleg că este play-off, dar lasă-ne punctele”. Dan Petrescu a criticat din nou formatul Superligii, după succesul din derby-ul cu ”U”

”De ce nu este ca în Liga a II-a? Înţeleg că este play-off, dar lasă-ne punctele”. Dan Petrescu a criticat din nou formatul Superligii, după succesul din derby-ul cu ”U”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a tras concluziile după succes obţinut de CFR împotriva Universităţii Cluj, scor 4-0.

”Bursucul” este de părere că, scorul putea fi mult mai mare şi s-a delcarat din nou nemulţumit de formatul competiţiei. De asemenea, Petrescu a declarat că opt jucători vor pleca din Gruia în următoarea perioadă.

”U Cluj trebuia să o bată pe Farul 5-0 etapa trecută”

”Am avut 51 de meciuri... a fost un an greu. Vor fi 62 de meciuri, cu tot cu cele din play-off. Nu cred că de când sunt la CFR am avut atâtea meciuri. Am arătat foarte bine din punct de vedere tactic, tehnic.
 
Adversarul a avut doar o ocazie. Scorul este foarte mic. Este ciudat. Intri în play-off, ai golaveraj 0-0 şi puncte puţine. Nu înţeleg de ce nu e ca în Divizia B. Înţeleg, play-off, play-off dar lasă-ne punctele.
 
Nu uitaţi că Universitatea  Cluj în ultima etapă trebuia să o bată 5-0 pe Farul. Au făcut un meci excelent. Campionatul este strâns. Am marcat cele mai multe goluri, deşi despre mine se spune că sunt un antrenor defensiv.
 
Sper în continuare să avem linişte. Din ce ştiu, opt jucători vor pleca, dar nu avem ce face”, a declarat Dan Petrescu după meci.
 
După acest succes, CFR rămâne pe locul doi şi a acumulat 63 de puncte. ”Feroviarii” vor intra în play-off cu 32 de puncte, la fel ca şi liderul Farul, dar spre deosebire de ”Marinari”, CFR va beneficia de rotunjire.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare