Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu-l vrea nimeni pe Balotelli? Misterul unuia dintre cei mai talentaţi fotbalişti

De ce nu-l vrea nimeni pe Balotelli? Misterul unuia dintre cei mai talentaţi fotbalişti
Comentarii

Chiar dacă e indiscutabil că Mario Balotelli este un mare talent al fotbalului mondial, atacantul italian a avut foarte multe episoade care i-au pus cariera în pericol, ajungând în acest moment să nu mai fie dorit de cei mai importanţi antrenori ai Europei.

La doar 25 de ani, Balotelli a jucat pentru echipe de renume în fotbalul mondial, echipe ca Internazionale Milano, Manchester City, Liverpool sau AC Milan, dar cota sa pare să fie într-o scădere importantă. Care sunt însă motivele pentru care fotbalistul pe care în urmă cu câţiva ani se luptau cele mai importante echipe ale Europei a dispărut în anonimat.

Iată 4 episoade care i-au marcat negativ cariera lui "Super Mario"


1. Momentul în care l-a supărat pe Mourinho
Un lucru e sigur, atunci când îl superi sau nu îl asculţi pe Mourinho, zilele tale la echipa portughezului sunt numărate. Aşa s-a întâmplat cu Balotelli la Inter, acolo unde într-un meci cu Rubin Kazan din Champions League, antrenorul portughez l-a implorat practic pe atacant să nu ia roşu în repriza a doua. Aşa cum era de aşteptat, în primul minut al reprizei secunde Balotelli a fost eliminat, astfel că Mourinho a considerat acest fapt drept un act de sfidare, şi l-a exclus pe italian din lot.

2. Momentul în care l-a supărat pe Mancini
Pe vremea când juca la Manchester City, atacantul italian care a câştigat un titlu de campion al Angliei cu cetăţenii l-a enervat la culme pe antrenorul italian de la acea vreme, Roberto Mancini. Într-un amical cu echipa americană LA Galaxy, Balotelli a scăpat singur cu portarul, dar s-a întors şi a preferat să trimită cu călcâiul pe lângă poartă, atrăgându-şi huiduieli din parte publicului, care a interpretat acest gest drept lipsă de respect. Imediat, antrenorul italian l-a schimbat pe Balotelli, iar aceştia şi-au continuat cearta pe marginea terenului.


3. Momentul în care a trebuit să fie ţinut de proprii fani
În urmă cu doi ani, italianul juca la Liverpool. În prima etapă a sezonului, echipa de pe Anfield a primit vizita celor de la Manchester United, iar ce s-a întâmplat cu atacantul italian a fost un episod demn de cascadorii râsului, dar care a oferit încă o dată o indicaţie asupra caracterului îndoielnic al golgheterului. Într-un duel cu fundaşul celor de la United, Chris Smalling, Balotelli a fost împins de fundaş în reclame, iar fanii lui Liverpool au fost nevoiţi să-l ţină pe italian de tricou, pentru ca acesta să nu îi aplice o corecţie fizică adversarului său.

4. Momentul în care s-a luat la bătaie cu Rio Ferdinand
Fostul căpitan al Angliei a încercat să-i aplice o corecţie fizică italianului, după un meci între Manchester United şi Manchester City în care Balotelli i-a ironizat pe "diavolii roşii". Bătaia a continuat la vestiare, acolo unde atacantul italian a încercat să intre în vestiarul lui United ,după Ferdinand.

viewscnt
Articole similare