Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„De ce nu oferă Becali un sistem de prime la FCSB?” MM Stoica a dat răspunsul: „Cu o singură condiţie!” | EXCLUSIV

„De ce nu oferă Becali un sistem de prime la FCSB?” MM Stoica a dat răspunsul: „Cu o singură condiţie!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, preşedintele CA al FCSB, a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă în cadrul primei ediţii a rubricii ”Întrebaţi şi voi”, un nou proiect Orange Sport, care poate fi urmărit săptămânal pe canalul nostru de YouTube.

MM Stoica a explicat care este condiţia care trebuie îndeplinită pentru ca Gigi Becali să ofere prime la FCSB

Una dintre întrebarile urmăritorilor Orange Sport a fost legată de sistemul de prime de la FCSB, unul care lipseşte momentan, Gigi Becali preferând în schimb să ofere salarii foarte mari. Spre exemplu, Unirea Urziceni avea o altă strategie în perioada ei de glorie. Atunci fotbaliştii echipei aveau salarii medii, dar prime uriaşe în funcţie de performanţele reuşite.

MM Stoica a explicat că şi Gigi Becali poate oferi bonusuri importante pentru jucătorii de la FCSB, dar cu o condiţie: accederea în grupele unei competiţii europene.

„(De ce nu îl convingeţi pe Domnul Becali să aplice sistemul de prime de la Unirea Urziceni?) Categoric ar fi altă motivaţie pentru jucători, orice fel de sistem de premiere am avea. Dar cât timp Gigi Becali va fi patronul FCSB-ului, nu va da bonusuri decât dacă echipa se va califica în grupele unei competiţii continentale, asta e condiţia”, a declarat MM Stoica la Orange Sport

Mihai Stoica exclude posibilitatea construirii unui stadion pentru FCSB: ”Ar fi o investiţie nerentabilă”

Meme a spus că FCSB nu îşi permite să îşi ridice o nouă arenă de la zero, motivând că investiţia ar fi mult prea mare.

Oficialul roş-albaştrilor a dat-o pe Juventus drept exemplu, care a fost nevoită să apeleze un împrumut de 60.000.000 de euro din partea Institutului de Credit Sportiv din Italia.

155.000.000 de euro a costat ”Juventus Stadium”, cea mai modernă arenă de fotbal din Italia.

Silviu Tudor Samuilă: Văzusem o altă întrebare: ”Se merită să se construiască un stadion mai mic în baza voastră, pentru a găzdui meciurile voastre, cele de interes mai mic”

Mihai Stoica:  Nu s-ar fi amortizat niciodată. Ar fi fost o investiţie nerentabilă. De ce primesc întrebarea asta atât de des? Există vreo altă echipă din Bucureşti care are stadion propriu? Există vreo echipă care să îşi facă stadion din banii proprii? Vreau şi eu să văd în România că se întâmplă ce s-a întâmplat cu Arsenal în Londra sau cu Juventus în Torino. Nu sunt bani pentru aşa ceva. Un stadion costă 100-150 de milioane de euro. De ce să investeşti o sumă atât de mare, pe care n o poţi recupera niciodată.

FCSB îşi joacă meciurile de pe teren propriu în mod regular pe Arena Naţională. În ultimii ani, din diverse motive, roş-albaştrii au mai evoluat în Ghencea, la Piteşti, sau la Giurgiu.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare