Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Postolachi nu e la naţionala U21 deşi puştiul lui PSG a primit cetăţenia română. Explicaţia lui Mirel Rădoi

De ce Postolachi nu e la naţionala U21 deşi puştiul lui PSG a primit cetăţenia română. Explicaţia lui Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei U21 a României, Mirel Rădoi, a anunţat la începutul acestei săptămâni lista jucătorilor din străinătate convocaţi pentru partidele cu Portugalia şi Bosnia-Herţegovina, din preliminariile Euro 2019.

Pe listă apar patru jucători - Ionuţ Radu, Ionuţ Nedelcearu, Alexandru Paşcanu şi Andrei Ivan - în timp ce alţi cinci fotbalişti au prins lista adiţională. Printre ei nu se numără şi Virgiliu Postolachi (18 ani), atacantul moldovean al lui PSG, care tocmai a primit cetăţenia română.

Mirel Rădoi a explicat într-un interviu pentru ProSport care e situaţia puştiului care a debutat în această vară în echipa mare a PSG-ului, precizând că actele pentru obţinerea cetăţeniei au fost perfectate după ce stabilise lista jucătorilor convocaţi.

Totuşi, Postolachi ar putea fi convocat pentru cele două partide, o decizie în acest sens urmând să fie luată în această săptămână.



"Noi nu am ştiut în momentul în care am făcut convocările dacă actele sunt gata. Voi discuta cu Cosmin Contra şi vom vedea care va fi decizia finală, dar ne bucurăm că el a acceptat pentru că degeaba noi am fi făcut toate demersurile dacă el nu ar fi acceptat. Dacă nu astăzi (n.r. - 22 august), probabil că mâine (n.r. - 23 august) vom lua o decizie finală.

Cred că da (n.r. poate fi convocat), dacă am găsi înţelegere la echipa de club şi din punctul ăsta de vedere nu cred că ar fi probleme pentru că vorbim de echipa naţională şi cred că s-ar putea, da"
, a declarat Mirel Rădoi pentru ProSport.

Lista jucătorilor din străinătate convocaţi de Mirel Rădoi.

Andrei Ionuţ Radu (Genoa)
Ionuţ Nedelcearu (UFA)
Alexandru Paşcanu (Leicester)
Andrei Ivan (Rapid Viena)
Lista adiţională:

Vladimir Screciu (Genk)
Adrian Petre (Esbjerg)
Marco Dulca (Swansea City)
Mihai Dobre (Bournemouth)
Andrei Raţiu (Villarreal)

Pe 7 septembrie, tricolorii întâlnesc selecţionata Portugaliei, în deplasare, pentru ca pe 11 septembrie naţionala U21 să joace la Ovidiu, împotriva Bosniei-Herţegovina.

Tricolorii U21 sunt neînvinşi şi ocupă poziţia a treia în grupa preliminară, de unde se califică direct la turneul final doar prima clasată. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a stabili încă două selecţionate care merg la EURO.
 

Afla mai multe despre: postolachipsgradoi,  

viewscnt
Articole similare