Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce refuză jucătorii să vină la UTA. Explicaţiile lui Laszlo Balint: ”Nu ne ajută să atragem fotbalişti de calitate în momentul ăsta!”

De ce refuză jucătorii să vină la UTA. Explicaţiile lui Laszlo Balint: ”Nu ne ajută să atragem fotbalişti de calitate în momentul ăsta!”

UTA

Comentarii

Echipele Universitatea Cluj şi UTA Arad au încheiat la egalitate, duminică, scor 0-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

La meciul de pe Cluj Arena, arădenii s-au mulţumit cu un egal, în timp ce clujenii au ratat câteva ocazii mari, prin Adrian Bălan şi Mamadou Thiam.

În repriza secundă, meciul a fost întrerupt câteva minute pentru că o plasă de la una din porţile terenului s-a rupt. Arădenii au ajuns la zece meciuri consecutive fără victorie în Superligă şi sunt pe locul 15, cu 18 puncte. Clujenii sunt doar cu un loc mai sus în clasament, cu 19 puncte.

La finalul meciului, Laszlo Balint a oferit mai multe declaraţii. UTA nu a mai câştigat de mai bine de 3 luni în campionat. Totuşi, antrenorul arădenilor şi-a felicitat echipa pentru atitudinea pe care a arătat-o.

De asemenea, el a dezvăluit şi de ce echipa nu reuşeşte să atragă jucători de calitate. 

”Nu ne ajută să atragem fotbalişti de calitate în momentul ăsta!”

”Cel puţin în prima repriză am avut ocaziile mai multe şi mai clare. În repriza a doua, s-a văzut şi plusul de prospeţime al celor de la U Cluj, care au avut cu o zi de odihnă mai mult. E un rezultat echitabil, chiar dacă ne-am dorit victoria. Le-am spus băieţilor că sunt mulţumit de atitudinea lor, dar mi-aş fi dorit mult să câştigăm acest meci.

Este o problemă şi cred că s-a văzut cel mai bine la Mioveni, unde am jucat pe un gazon bun şi am facut un joc de pase consistent, ca urmare a unor acţiuni lucrate. E o situaţie care nu ne convine, dar trebuie să ne adaptăm. Este iarnă, este decembrie, şi mă bucur că jucătorii au înţeles.

Această poziţie din clasament şi faptul că n-am câştigat de ceva vreme este deranjantă. Căutăm soluţii, nu este uşor. Am avut discuţii cu jucători buni, doi dintre ei chiar ne-au refuzat. Jucătorii buni au mai multe opţiuni şi trebuie să avem şi criteriul financiar de partea noastră, dar şi contextul.

Această luptă de la retrogradare nu ne ajută să atragem jucători de calitate în momentul ăsta. Avem nevoie de întăriri, dar prioritatea este ultimul meci din acest an. Ne dorim enorm să câştigăm”, a spus Balint, la finalul mecului. 

Afla mai multe despre: uta-balint-superligă 

viewscnt
Articole similare