You are here:

”De ce s-a despărţit FCSB de Ianis Stoica?” MM Stoica, răspuns fără să stea pe gânduri: ”O să mă limitez şi eu ca Neluţu Sabău! N-are rost”

”De ce s-a despărţit FCSB de Ianis Stoica?” MM Stoica, răspuns fără să stea pe gânduri: ”O să mă limitez şi eu ca Neluţu Sabău! N-are rost”

U Cluj

Comentarii

Ianis Stoica a plecat cu scandal de la "U" Cluj, sezonul precedent.

MM Stoica, despre Ianis Stoica

După ”dubla” reuşită în jocul decisiv de calificare la Europeanul Under 21, Ianis Stoica a făcut show la interviuri. A contestat valoarea adversarilor şi a cerut presei să vorbească mai mult despre el. La final, a anunţat că a plecat de la U Cluj după ce antrenorul Sabău l-a scos din echipă în cantonament.

Ieri, Ovidiu Sabău i-a dat replica fiind deranjat de cele spuse de tânărul fotbalist. Întrebat despre motivul plecării lui Ianis Stoica de la FCSB, MM Stoica a adoptat o poziţie similară cu cea a lui Sabău, refuzând să intre în detalii. 

„O să mă limitez şi eu ca Neluţu Sabău. Nu are rost să vorbim”, a spus oficialul. Totuşi, Stoica a scos în evidenţă faptul că Ianis are calităţi deosebite, dar că tipul său de joc nu se potrivea complet cu cerinţele echipei.

„Ianis, după părerea mea, nu este un fotbalist de bandă. El este un număr 9, dar pentru o echipă care joacă pe spaţii. Are execuţii excelente şi cere mingea foarte bine. Chiar şi când era mic, marca multe goluri. Dar cred că noi avem nevoie de un alt tip de jucător. Între el şi Bîrligea... sunt oarecum asemănători, dar Bîrligea are ceva în plus”, a explicat MM Stoica, potrivit Prima Sport.

Ce a declarat Ianis Stoica după victoria României U21

"Am făcut alegeri... şi când am plecat de la U Cluj s-a vorbit, că nu ştiu ce... Ca să zic acum adevărul, am fost scos din echipă în cantonament. Nu am fost absolut deloc respectat şi de asta am plecat de la U Cluj. Nu vreau să arunc cu noroi, s-a aruncat mult în mine.

Am vrut să vorbesc despre asta, a fost o alegere înţeleaptă şi mă simt foarte bine la Sibiu. Dar acum simţeam că e momentul să vorbesc şi despre mine un pic. Consider că trebuie să mi se dea mai multă încredere", a spus jucătorul.

Afla mai multe despre: ianis stoicaioan ovidiu sabăuu cluj 

viewscnt
Articole similare