Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce s-a retras Gigi Becali din viaţa publică. Adevăratul din spatele deciziei luate de patronul FCSB a ieşit la iveală

De ce s-a retras Gigi Becali din viaţa publică. Adevăratul din spatele deciziei luate de patronul FCSB a ieşit la iveală

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) s-a retras din viaţa publică de o bună perioadă de timp şi, de atunci, s-au speculat o mulţime de motive pentru decizia pe care a luat-o patronuL FCSB. Acum, la luni distanţă de momentul retragerii, a ieşit la iveală adevăratul motiv pentru care Gigi Becali a ales să facă un pas înapoi şi să nu mai apară deloc la TV.

De ce s-a retras Gigi Becali din viaţa publică. Adevăratul motiv din spatele deciziei patronului FCSB

Cunoscut pentru intervenţiile spumoase de la emisiunile TV şi din discuţiile cu jurnaliştii, Gigi Becali a decis să nu mai fie în prim-planul fotbalului românesc. Motivul din spatele acestei decizii a patronului FCSB a fost intens speculat, însă adevăratul motiv a ieşit la iveală abia acum. Fanatik susţine că motivul pentru care Gigi Becali a deci să nu mai dialogheze cu presa este legat de finul său, Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei României.

În luna octombrie, într-una din rararele ieşiri publice din ultimul timp, Gigi Becali l-a criticat dur pe Mirel Rădoi, căruia i-a cerut demisia de la echipa naţională. Sursa citată scrie că omul de afaceri regretă ieşirea avută la adresa finului său şi acesta a decis să nu mai apară şi să vorbească despre fotbal în faţa camerelor sau în direct la TV.

Ruptură totală între Mirel Rădoi şi Gigi Becali. Reacţie fermă: "Nu avem ce discuta!"

Mirel Rădoi a fost deranjat de declaraţiile pe care naşul său, Gigi Becali, le-a făcut la adresa sa în urma celor trei înfrângeri consecutive de pe banca echipei naţionale, cu Islanda (1-2), Norvegia (0-4) şi Austria (0-1). Invitat la Telekom Sport în urmă cu o săptămână, Mirel Rădoi a dezvăluit că nu a mai avut niciun fel de dialog cu Gigi Becali după ultima ieşire publică a patronului FCSB.

”(n.r. - Ai discutat cu el în perioada asta?) Nu. (n.r. - Nu mai vorbeşti cu el?) Nu avem ce să discutăm. Despre fotbal, el le ştie pe toate şi eu nu am ce să mai discut. Şi alte lucruri... Afaceri nu am cum să fac, pentru că eu nu am banii lui, aşa că nu avem ce discuta”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Gigi Becali şi Mirel Rădoi nu sunt la prima ceartă de acest gen. În 2015, după ce actualul selecţioner şi-a terminat abrupt, cu o demisie, mandatul de la FCSB, cei doi nu şi-au mai vorbit o bună perioadă de timp. Totul din cauza declaraţiilor făcute, şi atunci, de Gigi Becali la adresa lui Mirel Rădoi. În 2015, Mirel Rădoi a antrenat FCSB pentru şase luni, din vară până în iarnă, apoi a plecat de la echipa deţinută de naşul său.

Afla mai multe despre: gigi becaliretrageremirel radoimotivfcsbviata publica 

viewscnt
Articole similare