Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce să ţii cont atunci când alegi pantofi sport la modă?

De ce să ţii cont atunci când alegi pantofi sport la modă?galerie foto

Diverse

Comentarii

Se poate spune că pantofii reprezintă piesa centrală a oricărei ţinute sport. Aceştia trebuie să se potrivească perfect piciorului, desigur, dar şi nevoilor pe care le are purtătorul sau practicii sportive a acestuia. Nu uita că totul este despre protecţie şi confort atunci când vine vorba de pantofi sport.

Însă nu este, oare, nevoie, să ţii cont şi de tendinţele în modă, astfel încât alegerea ta să fie una completă? Cu siguranţă. Iată, aşadar, ce alegeri poţi face atunci când vine vorba de alegerea pantofilor sport şi cum poţi face aceste alegeri astfel încât pantofii tăi să fie la modă.

Cum alegi pantofii potriviţi?

Confortul mai presus de toate – acesta trebuie să fie sloganul pentru alegerea pantofilor sport potriviţi. Pentru că, într-adevăr, confortul este cel care primează, în orice situaţie. E adevărat că nu poţi lăsa deoparte nici aspectul estetic, însă nu uita că porţi aceşti pantofi în primul rând pentru funcţionalitatea pe care o oferă.

Un alt aspect extrem de important de care trebuie să ţii cont este legat de alegerea mărimii potrivite. Pentru că piciorul se mişcă înainte în pantofi atunci când faci mişcare, este ideal să alegi pantofi sport cu o mărime, chiar o mărime şi jumătate mai mare decât ai alege în mod obişnuit. În cazul în care alegi o mărime fixă, există riscul ca picioarele să se umfle şi să apară disconfortul în purtare.

De asemenea, ţine cont de greutatea pe care o au pantofii – aceştia trebuie să fie uşori, de preferat, dar şi de designul pe care îl au. În cazul în care pantofii oferă mai multă amortizare, atunci aceştia sunt de preferat în special pentru alergat.

Ce pantofi să alegi pentru activităţi sportive?

În funcţie de activitatea sportivă pe care o desfăşori poţi alege şi pantofii potriviţi. Astfel, pentru sesiunile de alergare trebuie să alegi pantofi care să ofere o amortizare eficientă, putând fi vorba despre suprafeţe dure pe care se aleargă.

Pentru lucrul în sală, ţine cont să alegi pantofi care să îţi permită te mişti înapoi, în lateral, să sari. Este important atât designul tălpii, cât şi mărimea pantofilor sport aleşi.

De exemplu, poţi alege o pereche de pantofi sport accesând linkul https://www.epantofi.ro/nike-air-force. Acesta îţi poate oferi soluţia ideală atât pentru ţinutele sport, cât şi pentru cele casual, fiind pantofii perfecţi de asortat la pantaloni de trening lungi, la blugi sau la pantaloni scurţi.

Poţi fi la modă purtând o pereche de pantofi sport?

Nu numai protecţie şi confort oferă acest tip de pantofi, ci şi şansa de a fi la modă. Pentru că într-adevăr, pantofii sport îţi permit şi să arăţi bine, să fii în tendinţe, ba chiar să îţi asortezi ţinutele într-un mod inedit.

Alege pantofi sport realizaţi de branduri consacrate, pantofi realizaţi prin folosirea ultimelor tehnologii în domeniu, cu designuri moderne şi în culori vii, potriviţi fiind pentru orice preferinţă sau pentru orice nevoie. Adidas, Nike, Salomon, Hummel, New Balance sau Vans sunt doar câteva dintre brandurile creatoare de pantofi la modă din care poţi alege. Pantofi sport negri, alb sau multicolori care să fie asortaţi cu uşurinţă la diverse ţinute, pantofi albaştri, roşii, verzi sau galbeni care adaugă o pată de culoare ţinutei tale, alegerile pe care le poţi face sunt, într-adevăr, nenumărate.

Afla mai multe despre: pantofi sport 

viewscnt
Articole similare