Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Sergiu Buş a fost trecut pe bancă pentru meciul cu Chindia, deşi a marcat în ultima etapă! Toni Petrea are explicaţia: "Vrem să surprindem"

De ce Sergiu Buş a fost trecut pe bancă pentru meciul cu Chindia, deşi a marcat în ultima etapă! Toni Petrea are explicaţia: "Vrem să surprindem"

FCSB

Comentarii

FCSB a luat o decizie surprinzătoare pentru partida cu Chindia Târgovişte, din Liga 1. De ziua sa, Sergiu Buş a fost trecut pe bancă, deşi a marcat în ultima etapă.

Chindia - FCSB, LIVE VIDEO pe Telekom Sport

FCSB vrea cele trei puncte cu Chindia Târgovişte fără să aibă un atacant de meserie în echipa de start. Cel mai probabil, Florin Tănase va juca în atac, în timp ce Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc sunt pe bancă. 

Buş a marcat primul gol la FCSB în ultima etapă din Liga 1, dar Toni Petrea a susţinut că a dorit să-i surprindă pe Emil Săndoi şi fotbaliştii Chindiei:

"Dacă a marcat etapa trecută, nu înseamnă că trebuie să fie titluar şi în meciul următor. Am luat în calcul şi că întâlnim o echipă defensivă, organizată, vrem să-i surprindem. Poate va intra pe parcurs. Vom vedea, ştiu că e ziua lui. L-am felicitat de dimineaţă. Chindia e o echipă bine organizată, primeşte puţine goluri. Pe contraatac sunt periculoşi şi trebuie să fim atenţi. 

Olaru a avut perioada de suspendare, care l-a ţinut departe. Sunt mulţumit de pofta lui de joc, de randamentul din antrenamente", a declarat Toni Petrea, înaintea partidei cu Chindia Târgovişte.  

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Chindia: Andrei Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Panţâru - Simion, Vînă, Olaru - Man, Tănase, Moruţan

Rezerve: Straton, Briceag, Buş, Buziuc, Dumitru, Ov. Popescu, Oaidă, Enache, Şut

 
 

Afla mai multe despre: sergiu busfcsbtoni petreachindia fcsb 

viewscnt
Articole similare