Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Viorel Moldovan consideră că Liga Naţiunilor "e o competiţie care nu are sens" la final de sezon: "Nu am atâtea aşteptări de la această naţională" | EXCLUSIV

De ce Viorel Moldovan consideră că Liga Naţiunilor "e o competiţie care nu are sens" la final de sezon: "Nu am atâtea aşteptări de la această naţională" | EXCLUSIV
Comentarii

Fostul internaţional român, Viorel Moldovan, a vorbit despre participarea naţionalei în Liga Naţiunilor, dar şi despre cum trăieşte meciurile naţionalei, în mandatul lui Edward Iordănescu.

Viorel Moldovan, înainte de Muntenegru - România

  • Naţionala României începe, sâmbătă, parcursul în Liga Naţiunilor şi va juca împotriva Muntenegrului, în Liga Naţiunilor, în primul meci din grupă. Muntenegru - România are loc de la 21:45, în format live text pe Orangesport.ro. 

Viorel Moldovan consideră că programarea Ligii Naţiunilor este nefericită, cu patru meciuri în 11 zile pentru naţionale, după un sezon plin pentru jucători la echipele de club. 

"Eu cred că la naţională trebuie să primeze rezultatele. Până acum am suferit şi n-am reuşit să obţinem rezultate pentru a ne califica la turneele finale. Să sperăm că lucrurile se vor schimba, se vor aşeza, că de fiecare dată sperăm.

Vedem în această seară la debut în această competiţie care pentru unii e nesemificativă, pentru alţii e foarte importantă, cum suntem noi. Pentru granzi şi pentru echipele puternice, această competiţie nu-şi are rostul. 

Şi e o competiţie care nu are sens, mai ales după un sezon foarte încărcat. Să joci patru meciuri în această competiţie, când toţi se gândesc la vacanţă şi chiar au nevoie de vacanţă... Sunt patru jocuri, e ca un turneu final, stai o lună în cantonament după un sezon încărcat. Sunt patru meciuri complicate pentru noi, nu ştiu ce resurse avem", a declarat Viorel Moldovan pentru Orange Sport. 

Cu 70 de meciuri şi 25 de goluri în tricoul naţionalei, Viorel Moldovan a oferit o declaraţie surprinzătoare înaintea debutului României în actuala ediţie a Ligii Naţiunilor. 

"A chemat ce putea să cheme, oricum suntem destul de subţirei în ce priveşte aria de selecţie, astea sunt resursele. Nu cred că Edi Iordănescu are bagheta magică să schimbe foarte mult. 

Nu am atâtea aşteptări de la această naţională, pentru că de fiecare dată când am avut aşteptări mari, am fost dezamăgit de ce s a întâmplat şi de ce a obţinut naţionala. De fiecare dată am avut aceeaşi placă", a mai spus Viorel Moldovan. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanmuntenegruromania 

viewscnt
Articole similare