Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De faţă cu antrenorul! Alex Chipciu a răbufnit şi s-a luat la bătaie cu un coleg: ”Nu te mai antrenezi cu mine”

De faţă cu antrenorul! Alex Chipciu a răbufnit şi s-a luat la bătaie cu un coleg: ”Nu te mai antrenezi cu mine”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a povestit un incident din perioada în care era antrenorul lui CFR Cluj.

În 2021, Marius Şumudică a pregătit-o pentru o scurtă perioadă pe timp pe CFR Cluj, echipă de care s-a despărţit cu scandal, după eliminarea prematură din cupele europene.

În campionat, ”Şumi” a bifat şase victorii din şase posibile, însă a fost îndepărtat de Neluţu Varga după înfrângerea cu Steaua Roşie din Gruia.

Chipciu a luat foc şi s-a bătut cu un coleg, chiar de faţă cu antrenorul său şi a fost exclus din lot

În startul sezonului competiţional 2021-2022, Alex Chipciu şi Otto Hindrich, coechipieri la acea vreme la CFR Cluj, au avut un conflict, după ce mijlocaşul a primit o minge în faţă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Chipciu a reacţionat violent şi a sărit la gâtul lui Hindrich, gest l-a determinat pe Marius Şumudică să îl excludă din lot.

”Chipciu este un tip rascibil, care imediat reacţionează. L-am dat afară după vreo trei etape. A fost o glumă cu un portar, după care s-au luat la harţă, s-au înjurat, s-au îmbrâncit pe acolo,  s-au luat la bătaie, după care Otto Hindrich i-a zis: <<Scuipă valva, scuipă supapa>>

S-au certat, s-au îmbrâncit şi i-am zis: <<Din momentul de faţă nu te mai antrenezi cu mine, te duci la echipa a doua>>`, a spus Marius Şumudică, la Prima Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Cu toate acestea, Şumudică a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului său elev, pentru gestul pe care l-a făcut după ce a revenit în lot.

După care am avut o discuţie cu el şi a revenit la prima echipă. A venit în faţa grupului, şi-a cerut scuze şi mi-am dat seama că este un băiat de un caracter ieşit din comun. Câteodată sare puţin calul la declaraţii. Nu este foarte diplomat în anumite momente”, a a dăugat Şumudică.

Afla mai multe despre: ”u” clujalex chipciuotto hindrichmarius şumudică 

viewscnt
Articole similare