You are here:

De la sărbătoarea campionilor, direct pe masa de operaţie. A luat EURO 2024, iar joi se operează şi ratează startul noului sezon

De la sărbătoarea campionilor, direct pe masa de operaţie. A luat EURO 2024, iar joi se operează şi ratează startul noului sezon

EURO

Comentarii

Unai Simon, portarul titular al naţionalei Spaniei, care a câştigat duminică EURO 2024, va fi operat joi la încheietura mâinii drepte.

Operaţia va fi efectuată la spitalul La Luz din Madrid.

Unai Simon a dezvăluit la jumătatea lunii iunie, într-o conferinţă de presă în cantonamentul echipei Spaniei din Germania, că urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale pentru a rezolva problema unei accidentări, despre care nu a oferit detalii.

"Mă voi opera după ce se va termina Campionatul European, durata indisponibilităţii va trebui discutată cu specialistul care mă va opera", a explicat el pe 17 iunie la Donaueschingen.

Operaţia va face ca Simon să rateze primele etape din La Liga. Athletic Bilbao va debuta în noua ediţie din campionat pe 15 august, când va primi vizita lui Getafe pe San Mames. Julen Agirrezabala va fi portarul titular al echipei basce în startul sezonului.

Pentru a compensa lipsa lui Simon în presezon, gruparea bască i-a legitimat pe portarii Alex Padilla şi Oier Gastesi, ambii în vârstă de 20 de ani.

Afla mai multe despre: spaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare