Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la Xavi pentru Xabi:) Bayer Leverkusen, ofertă de 20 de milioane de euro pentru catalani

De la Xavi pentru Xabi:) Bayer Leverkusen, ofertă de 20 de milioane de euro pentru catalani

FC Barcelona

Comentarii

Xabi Alonso, antrenorul lui Bayer Leverkusen, vrea să-i ia un jucător de sub comandă lui Xavi, antrenorul Barcelonei.

Presa din Spania anunţă că Bayer Leverkusen este interesată de transferul unui fotbalist de la Barcelona, unul pe care catalanii nu plănuiesc să-l vândă, însă nemţii sunt gata să ofere nu mai puţin de 20 de milioane de euro pentru Xavi, Laporta şi compania să spună "da".

Bayer Leverkusen, ofertă de 20 de milioane de pentru un jucător al Barcelonei

Jucătorul pe care-l vrea Bayer Leverkusen este Ezzalzouli Abde (21 de ani), fotbalist marocan de bandă stângă crescut în celebra academie a Barcelonei, La Masia. Spaniolii anunţă că nemţii sunt să plătească 20 de milioane de euro pentru transferul lui Abde, jucător folosit de Xavi în primele două meciuri din noul sezon de LaLiga.

Barcelona ia serios în considerare oferta pentru Abde, având în vedere situaţia financiară a clubului şi faptul că profitul va fi uriaş, având în vedere că fotbalistul n-a costat nimic când a fost adus de Barcelona, fiind crescut în academia clubului.

Xabi Alonso, antrenorul lui Bayer Leverkusen, vrea neapărat să-l transfere şi insistă pentru aducerea lui Abde, mai ales după ce l-a vândut pe Moussa Diaby în Premier League, la Aston Villa.

Afla mai multe despre: xabi alonsobayer leverkusentransferabdebarcelona 

viewscnt
Articole similare