Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„De mult ne doream acest lucru, să fim mai buni decât ei”. FCSB a spart gheaţa, după trei ani fără victorie în faţa lui Dinamo, în Liga 1

„De mult ne doream acest lucru, să fim mai buni decât ei”. FCSB a spart gheaţa, după trei ani fără victorie în faţa lui Dinamo, în Liga 1

FCSB

Comentarii

FCSB s-a răzbunat cu vârf şi îndesat pe Dinamo, după rezultatele din ultimele meciuri. Cu excepţia „dublei” din semifinalele ultimei ediţii a Cupei României, atunci când roş-albaştrii au câştigat la general cu 4-0, echipa lui Petrea nu mai câştigase în faţa rivalei, în campionat, din 24 septembrie 2017.

„În primul rând sunt foarte fericit că am câştigat acest meci, ne-am dorit de săptămâna trecută, ne gândeam toţi să ieşim negativi să putem juca în derby, ne-am dorit să câştigăm meciul ăsta şi sperăm să o ţinem tot aşa.

Într-un derby trebuie să fim fericiţi, de mult ne doream acest lucru, să fim mai buni ca ei, s-a văzut că am avut atitudine după 9 zile de stat în pat, ne-am dat viaţa pe teren, vreau să îi felicit pe colegii mei şi sper să o ţinem tot aşa. 

Nu am mai fost noi care eram la începutul etapelor, făceam pressing şi în minutul 80, acum s-a văzut cum am stat cu problema asta, dar uşor, uşor ne revenim. Nu m-am gândit că o să pierdem acest meci, doar egal mă gândeam că o să se termine, să pierdem nu m-am gândit.

Într-un derby tot timpul o să fie aşa, cu nervozitate, dar sper că s-au terminat problemele între noi şi Dinamo, acum vrem să ne pregătim în continuare, nu mai are rost ce a fost în seara asta. A fost o perioadă foarte grea, am stat 5 zile în pat, nu am putut să mă ridic pentru că eram cu febră, dureri de cap, musculare, dar după cele 5 zile am început să mai fac în curte, să lucrez dar nu e ca şi cum ai lucra cu echipa”, a declarat Olimpu Moruţan, după FCSB - Dinamo, scor 3-2.

FCSB a învins  Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalty) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalty) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

 

Afla mai multe despre: morutanfcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare