Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De necrezut! Un fotbalist din Liga 1 nu are bani să meargă acasă de sărbători. Apel disperat: ”Vă rugăm, ajutaţi-ne!”

De necrezut! Un fotbalist din Liga 1 nu are bani să meargă acasă de sărbători. Apel disperat: ”Vă rugăm, ajutaţi-ne!”

Superliga

Comentarii

Problemele financiare de la Gaz Metan continuă să îi afecteze grav pe fotbalişti, iar unul dintre jucătorii lui Ilie poenaru nu îşi poate permite să meargă acasă de sărbători.

Gaz Metan Mediaş se află pe ultimele picioare, după ce a fost dezvăluit că clubul nu mai are niciun ban în cont.

Preşedintele formaţiei a afirmat că le-a transmis sponsorilor să retragă echipa din campionat, întrucât nu îşi poate permite să plătească jucătorii şi stafful.

Majoritatea fotbaliştilor din lot sunt neplătiţi de patru-cinci luni, însă nu au depus memorii pentru că au primit promisiuni din partea lui Valentin Iordănescu.

Preşedintele clubului medieşean a tot spus că problemele se vor rezolva, însă, ajunşi aproape în perioada de sărbători, unii fotbalişti trăiesc un coşmar.

Bryan Alceus, născut în Haiti, dar al cărui familie trăieşte în Franţa, nu îşi poate permite biletul de avion pentru a ajunge la cei dragi.

Apel disperat al fanilor medieşeni

Neplătit încă din vară, mijlocaşul nu dispune de banii pe care îi are de primit de la club, astfel că fanii încercau să găsească o metodă pentru a îl ajuta.

Între timp, impresarul său a rezolvat situaţia, însă fanii nu s-au liniştit şi fac apeluri disperate către sponsori şi conducere să salveze echipa.

"E tot ce a mai rămas în oraşul ăsta mort, vă rugăm din suflet, ajutaţi-ne, vrem să avem fotbal la Mediaş!", au transmis fanii.

Suporterii medieşeni au transmis încă un mesaj pe reţelele de socializarr, prin care expuneau pe cine consideră vinovat pentru situaţia în care se află echipa.

"Având in vedere faptul ca în Mediaş se află cele două companii mari din domeniul gazelor naturale: Romgaz şi TransGaz care se autofinanţează fără ajutor de la statul român, echipa de fotbal creată de aceşti doi coloşi economici ar putea dispărea din fotbalul românesc din cauza datoriilor salariale către jucatori şi angajaţi.

Toate aceste probleme nu ar fi apărut dacă medieşeanul Aristotel Marius Jude, director general în Romgaz, s-ar fi ţinut de promisiunile făcute la începutul mandatului", se arată în comunicatul de pe pagina "Suporteri Gaz Metan Mediaş".

Afla mai multe despre: bryan alceus 

viewscnt
Articole similare