Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De unde a apărut asta?". Gigi Becali a mai "graţiat" un fotbalist despre care se spunea că va pleca de la FCSB

"De unde a apărut asta?". Gigi Becali a mai "graţiat" un fotbalist despre care se spunea că va pleca de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a rupt tăcerea în privinţa lui Paulo Vinicius (37 de ani), fundaşul despre care s-a spus că va pleca de la FCSB pentru că patronul vrea să scape de salariul sau. Omul de afaceri a anunţat că nu se pune problema ca Vinicius să o părăsească pe FCSB până la vară, când îi expiră contractul.

"De unde a apărut asta?". Gigi Becali a mai "graţiat" un fotbalist despre care se spunea că va pleca de la FCSB

FCSB s-a despărţit de Constantin Budescu, care şi-a reziliat contractul la dorinţa lui Gigi Becali, dar Claudiu Keşeru şi Paulo Vinicius au fost "graţiaţi". Keşeru era şi el pe lista neagră, dar Becali s-a răzgândit, iar despre Vincius a spus Gheorhge Mustaţă, liderul Peluzei Nord, că a aflat că a fost trecut la plecări.

Becali a rupt tăcerea şi a anunţat că nu se pune problema ca Paulo Vinicius să plece de la FCSB până la vară, când îi expiră contractul.

"De unde a apărut asta cu plecarea lui Vinicius? A vorbit Mustaţă? Nu ştie el ce e la FCSB! Nu e nicio problemă cu Vinicius, cei de la echipă ştiu dacă i-au dat mai multe zile libere, el plecând acasă în Brazilia. Ce ştiu eu că are contract cu FCSB până la vară. Ştii cum e întrebarea asta despre plecarea lui Vinicius acum de la FCSB? Ca şi cum te-aş întreba dacă ai mâncat azi! Aşa e şi Vinicius la FCSB, până i se termină contractul", a spus omul de afaceri din Pipera, conform Fanatik.a

Când au loc discuţiile despre prelungirea contractului

Aproape de 38 de ani, Paulo Vincius - căruia îi expiră contractul în vară -, are viitorul incert la FCSB. Gigi Becali a anunţat că discuţiile despre posibilitatea prelungirii contractului se vor purta când brazilianul va reveni din vacanţă: "Nu pot să spun acum dacă-i prelungim sau nu contractul lui Vinicius. O să vedem… Dar ceea ce pot spune este că i-am transmis când a plecat în Brazilia că vom discuta despre asta când se va întoarce", a mai punctat finanţatorul vicecampioanei.

Afla mai multe despre: paulo viniciusfcsbgigi becalicontract 

viewscnt
Articole similare