You are here:

”De unde prospeţimea Spaniei?”. Explicaţia lui MM Stoica după ce ”Furia Roja” a cucerit EURO 2024: ”Turneul vieţii”

”De unde prospeţimea Spaniei?”. Explicaţia lui MM Stoica după ce ”Furia Roja” a cucerit EURO 2024: ”Turneul vieţii”

EURO

Comentarii

Spania a învins-o pe Anglia, scor 2-1, în marea finală EURO 2024.

Concluzii după ce Spania a devenit regina Europei

Spania a realizat o performanţă istorică, câştigând al patrulea său Campionat European după ce a învins Anglia (2-1) în finala disputată pe Stadionul Olimpic din Berlin, prin golurile marcate de Nico Williams (minutul 47) şi Mikel Oyarzabal (minutul 86).

Reprezentativa Spaniei a câştigat, duminică, pentru a patra oară Campionatul European de fotbal, învingând în finala Euro 2024, la Berlin, cu scorul de 2-1, selecţionata Angliei. Spaniolii au mai câştigat trofeul în 1964, 2008 şi 2012.

După meci, Silviu Tudor Samuilă s-a întrebat de unde prospeţimea jucătorilor din naţionala Spaniei, iar MM Stoica a venit cu prima explicaţie.

MM Stoica: Spania a jucat ca şi cum avea 15 jucători pe teren.

Silviu Tudor Samuilă: Da, dar eu ma întreb de unde prospeţimea asta a Spaniei pentru că prospeţimea Spaniei a depăşit toate echipele, la francezi am văzut jucători obosiţi, la englezi jucători ştorşi...

MM Stoica: Foame! Foame! 

Silviu Tudor Samuilă: Jucătorii care au calitate dar vin cu mai puţine meciuri... asta mi s-a părut cheia!

Basarab Panduru: Eu nu cred asta! 

Silviu Tudor Samuilă: Mie mi s-a părut că au putut să alerge şi au avut o prospeţime pe care alţii nu au avut. Eu am văzut o grămadă de jucători pe care i-am vazut tot sezonul în mare formă şi care la EURO au venit storşi. 

MM Stoica: Pentru Cucurella, Le Normand, pentru cei de la Socediad, chiar pentru Yamal, pentru toţi ăştia acest turneu a fost turneul vieţii. Ei nu au ajuns la nivelul ăsta să se bată la niciun nivel. Laporte a fost data afară de City. Atunci normal că dai foarte mult. Acelaşi lucru l-a făcut Italia în 2021. 

Lamine Yamal, cel mai bun tânăr jucător, s-a declarat nerăbdător să dărbătorească împreună cu fanii, în Spania: "Sunt nerăbdător să mă întorc în Spania şi să sărbătoresc cu toţi fanii. Vreau să merg la familia mea pentru a sărbători. Sunt foarte fericit".

Afla mai multe despre: eurospaniamm stoica 

viewscnt
Articole similare