Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deac, mesaj în direct pentru Adi Mutu: ”A suferit el pentru ce am greşit noi”

Deac, mesaj în direct pentru Adi Mutu: ”A suferit el pentru ce am greşit noi”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus, în Giuleşti, împotriva Rapidului, 4-1.

Jucătorii CFR-ului îşi fac ”mea culpa” după plecarea lui Mutu

CFR Cluj a învins-o pe Rapid cu scorul de 4-1, în Giuleşti, într-un meci din etapa a treia din play-off-ul Superligii României. 

Ciprian Deac a vorbit despre victoria obţinută în deplasare, dar şi despre plecarea lui Adi Mutu care a venit în urma umilinţei suferite în sferturile Cupei României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara.

„Mă bucur că am avut o reacţie. A fost o săptămână grea. Mă bucur că am dovedit încă o dată că nu ne dăm bătuţi. Ne bucurăm de victorie.

Vrem să dedicăm această victorie şi staff-ului care a plecat, lui Adi Mutu. A făcut o treabă bună din punctul meu de vedere. Ce s-a întâmplat la meciul cu Corvinul a fost un accident, ne pare rău şi pentru domnul preşedinte că a plecat.

A fost o săptămână grea, cred că niciunul din jucătorii CFR-ului nu a ieşit pe stradă, ne-a fost ruşine de ce s-a întâmplat. Suntem bucuroşi, dacă în seara asta nu făceam un meci bun şi nu câştigam n-ar fi fost deloc bine.

Adi a avut o relaţie foarte bună cu toţi jucătorii, am practicat un fotbal bun, am văzut o statistică interesantă. De când a venit Mutu am fost echipa cu posesia cea mai bună, Clar, posesia nu câştigă meciuri, am avut şi mult ghinion. Aşteptăm un rezultat mâine, aşteptăm meciul de duminica viitoare.

Încă mai sperăm cu toate că este foarte greu. Săpunaru e un jucător bun, de mare experienţă, dar asta e. În fotbal acum câştigi, mâine pierzi. Se poate schimba de la o săptămână la alta. S-a văzut din primul minut că am vrut să câştigăm. Am şi reuşit să marcăm repede”, a declarat Deac.

Afla mai multe despre: cfr clujciprian deacadi mutu 

viewscnt
Articole similare