Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deac şi Ţucudean confirmă că fotbaliştii de la CFR nu au încasat încă primele pentru titlul din sezonul trecut: ”Toate problemele se vor rezolva în această săptămână”

Deac şi Ţucudean confirmă că fotbaliştii de la CFR nu au încasat încă primele pentru titlul din sezonul trecut: ”Toate problemele se vor rezolva în această săptămână”

CFR Cluj

Comentarii

Fotbaliştii de la CFR Cluj nu şi-au primit încă primele de joc după performanţa de anul trecut, obţinută sub comanda lui Dan Petrescu. Vedetele George Ţucudean şi Ciprian Deac au confirmat ”mini scandalul” şi la finalul partidei câştigate la Ovidiu.

Oficialul clujenilor, Daniel Stanciu explicase şi el la Telekom Sport: ”A fost o discuţie pentru că jucătorii şi-au negociat contractele în funcţie de obiectiv. S-a stabilit sezonul trecut ca primele să se primească după încasarea drepturilor de televizare şi participării în cupele europene, oarecum să relaxezi din punct de vedere financiar. Au fost stipulate prin acorduri între jucători şi conducere, însă au fost eşalonate pe mai multe luni. Din octombrie până în decembrie. S-a stabilit ca ele să fie plătite în decembrie. Urmează ca zilele viitoare să se achite la toată lumea pentru că aşa s-a stabilit la sfârşitul verii”

La finalul partidei de la Ovidiu, George Ţucudean şi Ciprian Deac, doi dintre cei mai importanţi fotbalişti ai CFR-ului şi doi dintre ”greii” vestiarului din Gruia, au confirmat că prima pentru titlul urmează să fie încasată: ”Da, urmează să o încasăm. Nu contează că se termină şi campionatul ăsta, mai luăm una” a explicat Ţucudean. ”Toate problemele se vor rezolva în această săptămână” a spus şi Ciprian Deac. 

Afla mai multe despre: george ţucudeanciprian deaccfr clujprima de titlu 

viewscnt
Articole similare