Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut de coşmar pentru Laurenţiu Reghecampf. A încasat trei goluri în 12 minute

Debut de coşmar pentru Laurenţiu Reghecampf. A încasat trei goluri în 12 minute
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (45 de ani) a avut parte de un debut de coşmar la Al Ahli, formaţie din Arabia Saudită.

Al Ahli a pierdut împotriva lui Al-Raed, scor 2-3. Reghecampf a avut parte de o primă repriză de coşmar, având în vedere că a încasat trei goluri în 12 minute!

Al Ahli se află pe locul 7 din prima ligă saudită, cu 35 de puncte obţinute după 25 de meciuri jucate.

Alexandru Mitriţă a jucat doar o repriză pentru echipa sa, fiind trimis în teren de Reghe în ultimele 45 de minute. 

Reghecampf a refuzat clar Liga I

Tehncianul român a fost ofertat din Liga I de Politehnica Iaşi, dar şi de Universitatea Craiova, însă Reghe nici nu a vrut să audă de fotbalul românesc.

 „Nu mă interesează să mă întorc în România, am vorbit cu Mihai Rotaru, dar ce s-a vehiculat prin presă despre clauze şi alte legături cu Craiova nu sunt adevărate…Nu am nicio concurenţă cu Gigi Becali, el e patronul echipei FCSB. Lucrurile merg prea departe şi nu au nicio legătură. S-a speculat greşit. Eu nu merg la o echipă ca să mă răzbun pe nimeni, ci doar ca să fac performanţă”, a mărturist tehncianul român.

Reghecampf a semnat un contract până la finalul actualului sezon cu Al Ahli. El îl înlocuieşte pe sârbul Vladan Milojevic.

Românul a condus-o ultima dată pe Al Wasl din Emiratele Arane Unite, de la care a demisionat în octombrie 2020, echipă pe care o preluase la începutul anului 2019.

Laurenţiu Reghecampf a mai antrenat în Emiratele Arabe Unite echipa Al Wahda, în perioada iulie 2017 – noiembrie 2018, iar în Arabia Saudită, pe Al Hilal, în perioada mai 2014 - februarie 2015, echipă pe care a dus-o până în finala Ligii Campionilor Asiei.

Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB şi Litex Loveci sunt alte echipe din cariera antrenorului român.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfal ahli 

viewscnt
Articole similare