You are here:

Debutul perfect! Tsoumou a explicat la finalul meciului cum l-a convins pe Gigi Becali: ”Cu goluri, nu din gură! Steaua e cea mai mare”

Debutul perfect! Tsoumou a explicat la finalul meciului cum l-a convins pe Gigi Becali: ”Cu goluri, nu din gură! Steaua e cea mai mare”

FCSB

Comentarii

Juvhel Tsomou a marcat singurul gol al meciului derby de la Craiova dintre Universitatea şi FCSB.

La finalul partidei, atacantul congolez a explicat şi cum l-a convins pe Gigi Becali să-l transfere la echipa sa: ”Ca atacant, când intrii pe teren ai un singur gând, să marchezi şi să ajuţi echipa. A fost un meci greu şi eu în primul rând sunt fericit pentru echipă. Steaua e cea mai mare echipă din România. Pentru mine a fost ca un antrenament normal să dau probe. Oricine din România ar face acest lucru, dacă ar avea posibilitatea. 01 Am arătat ce pot să fac, mi-au dat oportunitatea şi i-am răsplătit pe teren. (n.r Cum l-ai convins pe Becali?) Ca astăzi, în meci. Aşa l-am convins, cu goluri. Nu cu gura, ci cu ce pot face pe teren. Aşa l-am convins.  Iubesc fotbalul. În primul rând mă gândesc la oportunitate, apoi la bani. Când ajungi la un club mare ca Steaua nu te gândeşti pruima dată la bani, te gândeşti la oportunitatea pe care o ai. Bani vin când câştigi” a spus Tsoumou la finalul partidei.

Juvhel Tsomou a fost rezervă contra Craiovei. A intrat după pauză şi a marcat singurul gol al meciului, la chiar primul său meci în tricoul formaţiei lui Gigi Becali. 

MM Stoica l-a criticat înainte de meci

MM Stoica a comentat la Realitatea Sportivă transferul lui Tsomou la FCSB. Invitat de moderatorul Claudiu Giurgea să comenteze mutarea congolezului la fosta sa echipă, MM Stoica a mărturisit că nu l-ar fi adus niciodată pe fostul atacant de la Hermannstadt la FCSB:

”Nu l-aş fi adus niciodată pe Tsoumou. Ah bine, dacă îl comparăm cu Gikiewicz, da l-aş fi adus. Pentru Gikiewicz nu există niciun argument. Măcar Tsoumou are fizic, l-ai văzut un an, a marcat 8 goluri...dar până la urmă a fost dat afară de Sibiu. Poate să fie bun la Steaua, pentru că este un vârf de careu puternic. Dacă Gnohere se trezeşte care îi are acum concurenţi pe Hora, care e jucător diferit de profil faţă de el şi pe Tsoumou, care e de acelaşi profil, atunci ai realizat ceva. Tsoumou nu-l poate scoate din echipă pe Gnohere. El a schimbat multe echipă şi, niciodată nu s-au plătit bani pentru el. Una e să iei un jucător de la Charleroi, gen Thereau, alta e să iei un jucător de la Burghausen şi Ermis Aradipou. E posibil să fie bun pentru Steaua, pentru că echipa asta aduce multe mingi în careu. Iar un vârf de careu poate să iasă golgheter” a mărturisit MM Stoica la Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: tsomou 

viewscnt
Articole similare