Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Deci cum arată acum... Bodyguard, bodyguard!". Transformare pentru fotbalistul FCSB! MM, uluit | EXCLUSIV

"Deci cum arată acum... Bodyguard, bodyguard!". Transformare pentru fotbalistul FCSB! MM, uluit | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că Ovidiu Popescu (28 de ani) se află în plin proces de revenire după o accidentare gravă, o ruptură de ligamente suferită în meciul tur cu CS Mioveni (1-1, în deplasare). Managerul general al "roş-albaştrilor" s-a declarat uluit de transformarea fizică a mijlocaşului.

Ovidiu Popescu mai are puţin şi revine în echipa FCSB. Mihai Stoica a anunţat că mijlocaşul e aproape refăcut după ce şi-a rupt ligamentele şi a avut nevoie de operaţie. Oficialul echipei lui Gigi Becali a spus că Popescu arată "impecabil" ca fizic, deşi a stat atât de mult timp departe de gazon.

"Deci cum arată acum... Bodyguard, bodyguard!". Transformare uluitoare pentru fotbalistul FCSB! MM, uluit | EXCLUSIV

FCSB îl va avea la dispoziţie pe Ovidiu Popescu, accidentat grav în vară, în luna februarie, a anunţat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Expertul Orange Sport a dezvăluit că mijlocaşul are fiziz de bodyguard, chiar dacă a stat mult timp pe tuşă, ba chiar arată mai bine acum decât arăta când s-a accidentat. Mihai Stoica a anunţat că Ovidiu Popescu a început alergările cu preparatorul fizic şi e aşteptat să revină în două luni şi jumătate pe gazon.

"Ovidiu a ieşit la alergare, arată excepţional, excepţional. Cam în februarie, el arată perfect. Ca să treacă perioada revine în februarie, că el arată perfect. Şi-a refăcut masa musculară, deci cum arată acum... Bodyguard, bodyguard, doar că trebuie să treacă... Unii stau câte un an la aceste accidentări. Lui Ovidiu i s-a rupt grefa, dar arată impecabil. Îl ajută corpul!", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ovidiu Popescu a jucat doar 525 de minute în şapte meciuri din acest sezon la FCSB, în toate competiţiile, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

Afla mai multe despre: ovidiu popescumihai stoicafcsbaccidentare 

viewscnt
Articole similare