Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia care o păstrează pe Rapid în lupta la titlu. ”De atunci s-a schimbat totul” | EXCLUSIV

Decizia care o păstrează pe Rapid în lupta la titlu. ”De atunci s-a schimbat totul” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapidul este una dintre cele mai în formă echipe din Superligă, cel puţin în ultimele trei runde.

Formaţia antrenată de italianul Cristiano Bergodi a legat trei succes consecutive, iar echipa se află pe podium, în acest moment.

Dincolo ce victorii, jocul echipei a fost unul încântător, dătător de speranţe pentru conducători, jucători şi fanii din Giuleşti: 3-1 cu Farul, 5-3 cu FCU Craiova şi 4-0 cu Dinamo.

Bergodi a rămas, iar Rapidul a ”înviat”

Începutul de sezon a fost unul extrem de modest pentru feroviari, cu doar 5 puncte adunate după primele 5 jocuri, aşa că au început să apară primele voci care cereau demiterea lui Cristiano Bergodi.

Conducerea nu a avut de ales şi s-a întrunit de urgenţă pentru a analiza în profunzime problema şi pentru a lua cea mai bună decizie. Nu s-a renunţat la Bergodi, chiar dacă pe la uşa clubului se perindau agitaţi numeroşi antrenori.

În opinia lui Nicolae Dică, decizia triumviratului Şucu-Angelescu-Niculae a fost una de lăudat. Iată că Rapidul joacă din ce în ce mai bine şi, chiar dacă e poate devreme de pronosticat, pare o formaţie care va avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru titlu, în acest sezon.

Rapidul este pe val, acum. Au rezultate bune. Au investit foarte mulţi bani, stadionul nu. Le-au luat faţa celor de la Dinamo, la popularitate.

Rapidul a crescut şi cred că o va face în continuare. De afară, văd un club bine organizat şi cu lucruri bine făcute. Paşii făcuţi, din Liga 4, mi se par făcuţi foarte ok.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost situaţia cu Bergodi. Când toată lumea spunea să fie dat afară Bergodi, dar ei au decis să nu-l de afară.

Au luat o decizie foarte bună şi iată că s-a schimbat totul, de atunci. Aici, ce-am văzut până acum, lucrurile merg bune şi cred că Rapidul va fi una dintre echipele care, într-o perioadă scurtă, va câştiga campionatul”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

În următoarea etapă, Rapidul va juca pe terenul celor de la Oţelul Galaţi, duminică, 17 septembrie, de la ora 19:15.

  • Oţelul - Rapid va fi transmis în direct pe Orange Sport, dar şi în formate LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Afla mai multe despre: nicolae dicacristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare